Всі категорії
Додати товар

Diane furstenberg шовкове плаття

1400 грн -30% 990 грн
Опис

Дайан фон Фюрстенберг була молодою світською левицею, коли наприкінці 1960-х вперше почала демонструвати свої моделі The New-йоркським бутикам і редакторам журналів. Плаття, які вона створювала, були не дуже дорогими й безумовно не від кутюр. Це були плаття із заходом — з ніжного трикотажу, з розкішним візерунком, з глибоким V-подібним вирізом і легким поясом.

«Це плаття було практичним, гарним і сексуальним», — говорить фон Фюрстенберг у інтерв'ю Оді Корніш з NPR. За її словами, його описують як «плаття, у якому ви отримуєте чоловіків... але він не проти відвести вас до своєї матері».

Воно продавалося мільйонами
2009-го клієнткою бренда Diane von Furstenberg стає Мішал Обама — перша леді вибирає коротке плаття з квітковим принтом для різдвяної листівки Білого дому. У 2014-му журнал Forbes додав Діану в топ-100 найвпливовіших жінок світу, а журнал Time додав Фюрстенберг до списку Time 100 як "ікону свого часу".

Сьогодні Діане 71 і вона надалі працює над створенням своїх колекцій, а також впроваджувати сучасні технології в модну індустрію. Наприклад, на показі DVF весна/літо- 2013 моделі пасували в окулярах Google Glass і одночасно записували з їх допомогою відео. Бренд розробив для ґаджета Google 5 моделей оправ і 8 відтінків лінз. Це було перша співпраця Google Glass із модним брендом.

Представляючи вам прекрасне плаття з натурального шовку, просто витвір мистецтва,пір для очей)

Відрізне на талії, ззаду блискавка до талії, внизу зроблено балоном.

Найдорожчий розписовий натуральний шовк, всередині повністю ніжний шовковий атласний чохол — легкий і повітряний, у ньому ви будете, як прекрасний тропічний метелик.

Прикрашене брошкою із шовку, яку можна носити окремо.

Стан чудовий.

плечі 37
під пахвами 43
талія 37
внизу 53 (вставлена гумка, легко тягнеться)
стегна вільні тк плаття зроблене балоном до 65 см

довжина по спинці 91
рукав 51

розмір вказаний 4, орієнтуйтеся, будь ласка за замірами.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари