Всі категорії
Додати товар

Стильне зручне повсякденне плаття від tchibo німеччина , 48-50 m евро

120 грн
Опис

Стильне зручне повсякденне плаття від Tchibo (Німеччина), 48-50 (M евро)
в дуже хорошому стані
Це плаття справжнє всебічне, оскільки воно може бути стильним і повсякденним, або французьким шиком лише за допомогою декількох аксесуарів. Для повсякденного образу синьо-біле плаття в смужку просто поєднується з білими кросівками. Якщо вам подобається трохи шикарніше, ви можете поєднувати його з витонченими прикрасами та балеринами.

Гарні деталі для спортивного, жіночного вигляду

Для того, щоб підкреслити жіночий силует, в талію сукні вшили шнурок. Це можна легко зав’язати щільніше або ширше шнуром, щоб плаття можна було індивідуально пристосувати до фігури його власника. Інші деталі, такі як дві бічні кишені, модно вирізані рукави та закруглений поділ надають жіночому плаття чарівного відтінку. Модне плаття також виготовлене з DryActive Plus, що робить його повітропроникним, що транспортує вологу та швидко сохне.

Підходить

широка посадка

колір

Темно-сині та білі смугасті

матеріал

76% поліестер, 24% віскоза (від Lenzing)

****************************************

Замеры:

ПОГ: 52 см,

ПОТ: 47 см,

ПОСТ: 58 см,

Довжина: 93 см

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • Інший
Продавець
lorazefir
lorazefir
Супер-продавець
Київ
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари