Всі категорії
Додати товар

Довге жіноче плаття в червоний колір з короткими рукавами і відкритими плечима

1000 грн
Опис

Приголомште в цьому сезоні найбільш затребуваним жіночим платтям довжиною максі!
Ця модель довгого жіночого плаття з квітковим малюнком відрізняється дуже тонкими деталями: рукава ліхтарик, квадратний виріз, збірка на горловині та талії, зібрана еластична спідниця і рюша на Подолі, простий класичний квітковий принт, спідниця зі складками, легка і зручна посадка.

Форма сукні дуже приємна і екстравагантна, і все це ми зобов'язані талії на резинці і вирізу горловини зібраному резинкою, що дозволяє носити плаття як з відкритими плечима, так і з закритими. Кожна деталі цього жіночого плаття, додає родзинку в базову модель максі. До того ж це робить його особливо зручним.

Просто поєднуйте з вашими сандалями або каблуками, танкеткою, черевиками або спортивним взуттям і багатошаровим намистом, щоб завершити образ. Сукня ідеально підходить для повсякденних і офіційних заходів з ранку до вечора протягом всього дня: вечірка, робота, або сім'я, пара фотографій, подорожі, пляж, або тусовки, ваш настрій буде на висоті!

Довжина сукні - 135 см.,
Тип тканини: якісний турецький штапель.
Склад: 80% коттон, 20% віскоза.

Що стосується матеріалу, то він м'який, зручний, приємний на дотик, ідеально підходить для весняних, літніх спекотних днів, адже поєднання натуральних ниток в полотні, дозволяє відчувати себе затишно і комфортно!

Фотозвіт
Кожному покупцю перед відправленням товару надаємо фотозвіт зробленого замовлення

Колір виробу
Колір виробу, зображеного на фотографії, може трохи відрізнятися від фактичного через колірне спотворення монітора, налаштувань камери та інших факторів.

Висока якість товару
Всі товари представлені в нашому інтернет-магазині є дуже високої якості. Ми співпрацюємо з українськими фабриками, які у своєму виробництві використовують переважно турецькі тканини.

Доставка товару
Відправляємо товар 1-2 робочі дні. Доставку здійснюємо Новою поштою та Укрпоштою.

Обмін та повернення товару
Весь наш асортимент підлягає обміну та поверненню відповідно до законодавства України протягом 14 календарних днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Другой
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Сезон: