Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Весільна сукня robin бренд oksana mukha

7500 грн
Опис

Дизайнерське весільне плаття ROBIN бренд OKSANA MUKHA в ідеальному стані після бережний професійної хімчистки, одягала один раз на розпис. Розмір 38, зріст 168 див. Плаття придбане у офіційного представника бренду Весільний салон Queen{є документ}. Елегантне весільне плаття для справжньої леді з бездоганним смаком! Так як OKSANA MUKHA -це романтика, елегантність ,бездоганний крій і графіка ліній, високоякісні тканини. Стриманий виріз спереду, невеликі бретелі, строгий дуже комфортний корсет {під нього не потрібно білизна т. до. все всередині передбачено і зшито ідеально}, м'які складки широкої спідниці створюють дивно гармонійний образ, спідниця досить простора без кілець, але при цьому дуже добре тримає форму, т.к. наружная ткань плотная плюс подъюбники. Благородство и блеск богатой ткани белого атласа оттеняет двойной пояс, сочетающий пыльно-розовый и молочный оттенки. В платье есть карманы,но это не только креативно, а и очень удобно т,к, можно не заметно регулировать длину платья для комфортного передвижения. Шлейф небольшой, пристегивается на не заметную пуговку, есть петелька благодаря, которой шлейф можно поднимать для удобства.
Платье абсолютно не жаркое! Открытая спина,это не только очень эффектно, но и позволяют чувствовать себя комфортно и наслаждаться свободой движения.
В подарунок віддаю: прикраса камені Сваровські {я прикрашала пояс сукні}, можна і у волосся і на фату. Не вінчане. За додатковим фото звертайтесь за телефоном.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
  • 40/L/48
Матеріал:
Продавець
yarem...
yaremenkokarina
Запоріжжя
Була

Схожі товари