Всі категорії
Додати товар

Сукня випускна, весільна, вечірня для заручин, вінчання, хрестин

11999 грн
Опис

❗️Універсальна сукня, талановитого українського дизайнера Galina Krasnova. 🌸Завдяки кольору dusty rose, пудра, підійде як для весільної церемонії, розпису, вінчання, так і для хрестин, випускного, і для гості на святі. - Сукня виконана на замовлення-Не вінчана, вдягалася на церемонію. Після чистки👌Надзвичайно зручна, має натуральну підкладку(чохол), завдяки якому, не збирається в ніжках та не заважає рухам, дуже приємна до тіла. 🔥Багато шарів дорогої євро-сітки, що дає ефект "повітряності" та пишності, при цьому не потрібно використовувати "кільця". ✨Верх оздоблений тонким мереживом та хрустальним бісером Swarovskі без кольору. Є вшитий ліф, який добре тримає форму грудей, оздоблений емблемою дизайнера. Спинка відкрита, внизу елегантні гудзики

✔️Параметри на які підійде сукня:
Груди 90-96см (А-В), Талія 60-65см, Стегна 90-95( можуть і більші, за рахунок фасоном). Ріст 174см + каблук 10см. (на фото 174 без каблука, притримуємо сукню рукою)).
💙Сукня у чохлі, + є невеликий відріз тканини для фати, віддаю також.
💛Вартість: 12,000 грн. Реальному покупцю - знижка🤍 (М. Чернівці або відправка накладеним платежем, з передоплатою 1000грн).

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • 36/S/44
Продавець
tasija
tasija
Чернівці (Чернівецька обл.)
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари