Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Опис

Це чарівне молочне плаття з бежевою вишивкою створено, щоб зачаровувати і дарувати неперевершений вигляд. Плаття має приталений силует, який вигідно підкреслить вашу жіночність. Ззаду є замок для легкого одягання.

Склад тканини: Виготовлене з віскози та еластану, це плаття комфортне та легке для носіння. Віскоза додає ніжність і м'якість до тканини, в той час як еластан робить його досить еластичним для забезпечення відмінної посадки.

Додаткові аксесуари: Для того, щоб створити ще більше ефектний образ, ви можете придбати накладну спідницю з євросітки, яка прикрашена мереживом. Цей аксесуар додасть вашому платтю ще більше грайливості та елегантності.
Ціна накидки 2500грн

Парна чоловіча сорочка: Якщо ви шукаєте парне вбрання для вас і вашого партнера, ви також можете придбати чоловічу сорочку з аналогічною вишивкою, щоб мати гармонійний вигляд разом.
Ціна сорочки 2400грн

Догляд: Рекомендується делікатне прання без використання агресивних засобів до прання або хімчистка, щоб зберегти це чудове плаття в найкращому стані.

Замовивши це плаття, ви отримаєте незабутній образ, який підкреслить вашу грацію та стиль, і буде готові розчаровувати на будь-якому особливому заході чи у романтичний вечір.
Додаткові характеристики:
Колір: Бежевий
Фасон рукава: Довгий
Розмір жіночого одягу: 44
Техніка: Гладь

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 36/S/44
Продавець
lotoc...
lotocka.mariya
Тернопіль
Була

Ще продаю

Схожі товари