Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Блуза quiz шифонова з підкладкою

160 грн -38% 100 грн
Опис

Блуза шифонова, чорна в золотистий принт. Окантована гумовою стрічкою ( резинка).вживана декілька раз.
Підходить на 44 український розмір .Європейський М.Вживана пару разів.Майже нова.

Історія створення бренду Quiz (Куїз)
Компанія Quiz відома досить широким асортиментом виробів для жіночої аудиторії. Всі моделі колекцій характеризуються незвичайним поєднанням відмінної якості, неперевершеного стилю, краси, успіху та демократичної ціни. Свою аудиторію шанувальників торгова марка швидко завоювала у всьому світі, адже у цієї марки кожна жінка може підібрати собі необхідну річ. Зараз Quiz – торгова марка, яка випускає не лише одяг для жінок. Але ще й взуття, сумки, ювелірні прикраси, різноманітні аксесуари для волосся.

Створення бренду Quiz припадає на 1995 рік, саме тоді був відкритий перший фірмовий магазин марки в Шотландії, що викликав величезний ажіотаж і інтерес серед клієнтів. Тому вже наступного року компанія відкриває свій другий магазин, потім одразу ж третій та четвертий. На сьогоднішній день кількість магазинів бренду досягла позначки 70. Крім фірмових бутіків, бренд пропонує франшизу, а це вже дало можливість відкрити близько 30 магазинів по всьому світу за допомогою франчайзингу. У 2005 році було створено магазин on-line, що сприяло величезному зростанню продажів.

Основу колекцій жіночого одягу складають вечірні вбрання та коктейльні сукні, які створюються виключно з урахуванням усіх модних тенденцій та новинок. Для створення нарядів застосовуються легкі тканини, що струмують, асиметричні форми поєднуються зі стриманими класичними нотками і яскравими квітковими принтами. Загалом це все те, про що може тільки мріяти кожна жінка. Фахівці торгової марки Quiz знаються на пошуку ідеального образу.

Дизайнерами бренду є досить сміливі та творчі особи, які пропонують своїм шанувальницям моделі одягу, які тільки зійшли з подіумів усього світу. Тому торгова марка Quiz є не просто виробником одягу на кожен день, а скоріше творцем яскравого, ефектного і досить практичного стилю lux-casual.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Принт:
З квітковим принтом
Продавець
wire
Всепровсе
Київ
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари