Всі категорії
Додати товар

Шикарна блузка/сорочка/топ jennifer lopez (jlo)

550 грн
Опис

Шикарна блузка/сорочка/топ у техніці тай-дай від відомого люксового американського бренду Jennifer Lopez (JLo). У квітні 2001 року популярною американською співачкою та акторкою Дженіфер Лопес / Jennifer Lopez була заснована компанія Sweetface Fashion для просування на ринок аксесуарів, біжутерії, головних уборів, сонцезахисних окулярів, купальників, спідньої білизни, LoJіnz Lo Ni під маркою J. Бренд створювався для активних молодих жінок. Марка Jennifer Lopez орієнтована на вікову жіночу категорію 12–25 років. Середня вартість виробу - $50-90.

Бренд Jennifer Lopez - модний, багатофункціональний і трохи зухвалий одяг, виготовлений з високоякісних матеріалів: парчі, тафти, велюру драпу, кашеміру та дорогого якісного трикотажу. Колекції марки Jennifer Lopez повністю відображають образ самої Дженніфер Лопес, який поєднує американську культуру з етнічними мотивами та традиціями. Образ молодої жінки, що стала еталоном для компанії Jennifer Lopez з'єднаний з модою, музикою, танцями, кіно, тобто зі стилем самої Дженіфер Лопес, її пристрасністю та яскравим чином.
Чудова якість тканини 100 % віскоза. Тканина міцна та щільна, добре струмениться та створює м'які рельєфи на фігурі. Окрас блузи зроблений в техніці тай-дай
Техніка тай-дай – це тренд сезону. Речі, пофарбовані в цій техніці, нагадують про епоху хіпі 1960-70-х. (tie-dye – «зав'яжи-пофарбуй») – вузличне фарбування речей, яке використовувалося ще сотні років тому в Індії, Китаї та Африці. Тканину перетягують резинками, а потім фарбують. Перевага такої техніки в тому, що ти ніколи не можеш передбачити, яким саме буде малюнок - саме тому кожен візерунок виходить унікальним і несхожим на будь-який інший. Неможливо створити дві ідентичні речі тай-дай. Довільні візерунки у будь-якому випадку будуть оригінальними, красивими та унікальними.
Блуза вільного крою з "резинкою" в зоні талії. Спереду на комірці трикутний виріз. Рукава також "на резинці" це дозволяє драпірувати їх будь-яким чином експериментуючи з довжиною рукава та об'ємом. Добре сідає на розмір S або 36 EU.

Стан чудовий, новий без паперової бирки, без дефектів
Розміри:
плечі спущені
довжина рукава 55 см
ширина рукава 14 см
груди 58 (116) см
талія (резинка) 40 (80) см
загальна довжина 65 см

В магазині ще багато унікальних речей https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Віскоза
Принт:
Абстракція

Схожі товари