Всі категорії
Додати товар

Легка невимушена блузка в принт найпопулярнійшої британської марки одягу river island

165 грн
Опис

Легка невимушена блузка в принт найпопулярнійшої британської марки одягу River Island, вир-во Індія.
Ніжна та романтична блузка вільного А-силуету, на широких бретелях. Виконана з приємної до тіла тканини. Завдяки вільному крою та складкам по лінії горловини блуза відмінно сідає на будь-якій фігурі. Низ виробу ефектно доповнений воланами. Блузка на підкладці.
Модель складе гармонійний комплект спідницям та штанам. Відмінний варіант для повсякденного виходу.

Розмір М.
-довжина 65
-пог 45

River Island (Рівер Айленд) — одна з найпопулярніших британських марок одягу, що продається майже в усіх містах Великої Британії, а також в багатьох інших країнах світу.
Класний та ошатний повсякденний одяг, безліч яскравих вечірніх вбрань, цікаві моделі для дітей та чоловіків – бренд River Island вже майже 70 років випускає одяг у рамках свого неповторного стилю, але й не відстає від модної моди, що блискавично змінює свої вектори. Цей англійський бренд був заснований ще 1948 Бернандом Льюїсом.
Бренд впізнаємий своїми фішками - незвичайним кроєм, легкістю, невимушеністю, вдалим поєднанням в одній моделі незлічених речей

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:

Схожі товари