Всі категорії
Додати товар

467.вишукана блуза у чорно-золотому кольорі англійського бренду david emanuel

479 грн
Опис

Вишукана блуза у чорно-золотому кольорі англійського бренду David Emanuel. Стан нової речі, сток.
Блузочка має акуратний округлий виріз, що надає їй особливої ​​жіночності та романтичності. Стильний, широкий рукав на гумці доповнює блузку особливим шармом. Вільний крій добре виглядатиме на будь-якій фігурі.Полупрозорі тканини, що летять, уособлюють легкість і мрійливість їхньої власниці. Виглядає стильно, тканина переливається і відсвічує при русі.
Дивовижна якість та чудовий зовнішній вигляд.

Розмір 4XL.
-довжина 64
-пог 78
-рукав від горловини 56

Склад:
поліестер/шифон

David Emanuel - легендарний дизайнер, який створив весільну сукню для найгучнішого весілля минулого століття - принца Чарльза і Діани Френсіс Спенсер. Першою роботою дизайнера для Діани стала знаменита чорна сукня з оксамиту без бретельок, яку майбутня принцеса одягла на публічний захід після заручин у Goldsmith's Hall у березні 1981. Після приголомшливого успіху вбрання, Діана одразу визначилася з весільним дизайнером. Зараз на прохання монаршої родини весільну сукню переноситься з бутіка Девіда Емануеля до музею Букінгемського палацу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Чорний
Розмір:
  • 48/4XL/56
  • 50/4XL/58
Сезон:
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари