Всі категорії
Додати товар

407.жіночна ошатна віскозна блузка англійської марки модного одягу monsoon.

266 грн
Опис

Жіночна ошатна віскозна блузка англійської марки модного одягу Monsoon.Стан нової речі, сток.
Вироби бренду Monsoon вражають незвичайним шармом і неперевершеним стилем.
Модель вільного прямого силуету, середньої довжини і прямим подолом. Центральну частину полочки займає оригінальна планка. Рукав три чверті доповнений невеликим розрізом і вузькою манжетою. Тканина з натурального віскозного волокна приємна до тіла, добре пропускає повітря і надає свободу рухів.По лінії круглої горловини виріб доповнено акуратним V-подібним вирізом.
Така модель відрізняється практичністю і універсальністю, стане відмінним варіантом, як для ділового, так і для вечірнього образу.

Розмір ХL.
-довжина 62
- плечі 41
-пог 49
- рукав 48

Склад:
100% віскоза

Monsoon – англійська марка модного одягу, заснована Пітером Саймоном у 1972-му році. Ця відома компанія має розгалужену торгову мережу, що включає в себе близько тисячі магазинів по всьому світу. Бренд Monsoon представляє модний жіночий одяг різної спрямованості та широкого асортименту. Всі вироби вражають незвичайним шармом і неперевершеним стилем. Поєднання оригінальних дизайнерських розробок і актуальних модних тенденцій з етнічними мотивами – ось характерний стиль «Монсун». Треба сказати, що з самого початку одяг цієї марки розроблялася під враженням від подорожей по різних країнах – Далекого Сходу, Індії та Мальті. І донині різні етнічні мотиви вплітаються в сучасні дизайнерські розробки, дозволяючи створювати унікальні моделі одягу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Віскоза
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари