Всі категорії
Додати товар

29.красива бордова блузка-пліссе модного американського бренду амегісап еagle, вир-во індія

178 грн
Опис

Красива бордова блузка-пліссе модного американського бренду Амегісап Еagle, вир-во Індія.
У цьому виробі досконала елегантність American Eagle Outfitters поєднується з універсальним стилем на кожен день. Модель прямого крою із застібкою на гудзик по спинці.Вільно драпіруючись, блузка задає свій силует, в якому вам завжди буде комфортно. Блузка з високоякісної тканини пліссе з вишивкою по проймі, що надає виробу шикарного вигляду.Глибокий, насичений колір та приглушений блиск тканини дозволяють сміливо експериментувати з фактурою та колірними рішеннями інших елементів образу. Тканина відрізняється гарною зносостійкістю та простотою у догляді. Блузка насиченого бордового кольору
(реальний колір на фото №1).
Така блузка-пліссе стане відмінною складовою повсякденного або офісного стилю.

Розмір S.
-довжина 55
-пог 43

Інтернет-магазин American Eagle виробляє якісний одяг у стилі кежуал із ухилом в активний відпочинок. Компанія позиціонує себе як виробника продукту для молодих, сміливих та енергійних людей. У каталозі досить широкий вибір моделей – незважаючи на один напрямок стилю, тут можна зібрати кілька абсолютно різних гардеробів. Окрім одягу торгова марка виробляє прикраси, годинники, головні убори, сумки та портмоне, ремені, шарфи, взуття.
Товари American Eagle виробляються у кількох країнах: у Сполучених Штатах, Філіппінах, Китаї, Гондурасі, Пакистані, В'єтнамі та Мексиці. На сьогоднішній день до торгової групи входить кілька марок, крім основної.
Всі напрямки мають спільну ідеологію та принципи – це якісна, міцна та функціональна продукція, девіз якої можна інтерпретувати як «Живи своїм життям». Бренд закликає своїх шанувальників до яскравого проведення часу і всіляко відображає цю позицію у своєму дизайні.
В асортименті основної торгової марки налічується безліч різнопланових моделей джинсів, шортів, футболок, сорочок, курток, худі, толстовок, аксесуарів. Це яскраві та стильні рішення, які поєднують у собі практичність та стильний зовнішній вид.Продукція American Eagle виглядає дуже презентабельно, але при цьому їх ціна доступна. Всі вироби з бавовни відрізняються м'якістю, трикотаж не розтягується та довго тримає початкову форму..

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
Сезон:

Схожі товари