Всі категорії
Додати товар

79.комфортна бавовняна блузка у принт відомого нідерландського бренду maison scotch

278 грн
Опис

Комфортна бавовняна блузка у принт відомого нідерландського бренду Maison Scotch.Стан нової речі, сток.
Бренд Maison Scotch розрахований на жіночу аудиторію із вишуканим смаком.
Модель вільного силуету, з довгим рукавом на манжеті з застібкою на гудзик. Круглий виріз горловини в тандемі з V-подібним та короткою планкою на гудзиках.Спинка на кокетці. Виріб виготовлений із бавовняної тканини в принт маленькі зірочки. Тканина легка та приємна до тіла, добре пропускає повітря та вологу.
Модель відмінно доповнить комплект із спідниць або штанів.

Розмір L.
-довжина 70
- плечі 40
- пог 50
-рукав 64

Cклад:
100% бавовна

Maison Scotch- це нідерландський бренд, який круто змінив концепцію в 2001 році, з приходом у команду трьох голландських керівників-креативників. На даний момент цей бренд асоціюється зі свободою вираження та стилю. Примітно, що зазвичай розкручуються модні модельєри починаючи з жіночих колекцій, але Maison Scotch пішли від зворотного і спочатку створили приголомшливу чоловічу колекцію.Бренд Maison Scotch розрахований також на жіночу аудиторію із вишуканим смаком.
Кожна жінка мріє виглядати елегантно та стильно. Цю мрію дизайнери і спробували висловити через свої колекції, тобто через тканини, кольори, форму. Результат не змусив себе довго чекати — романтичні та жіночні колекції з чарівною палітрою кольорів підкорили серця покупниць Maison Scotch
Етнічні скандинавські нотки простежуються у всіх колекціях цієї марки. Maison Scotch - це зручний, якісний та модний повсякденний одяг для всіх членів сім'ї.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:

Схожі товари