Всі категорії
Додати товар

Ошатна біла сорочка-блуза іспанської марки молодіжного одягу stradivarius

236 грн
Опис

Ошатна біла сорочка-блуза іспанської марки молодіжного одягу Stradivarius.
Модель виконана в класичному стилі: довгий рукав на манжеті з застібкою на гудзик, класичний комір, застібка на гудзики на традиційній планці.По спинці кокетка.Ефектно прикрашена чорною контрастною смужкою по переду виробу, манжетах, комірі та планці.
Річ універсальна та відмінно комбінується з будь-якою деталлю ділового одягу. Це відмінне рішення як на кожен день, так і для значних чи святкових луків.

Розмір S.
-довжина 69
- плечі 40
- пог 47
- рукав 60

Stradivarius — іспанська марка молодіжного одягу, бренд входить до складу «Inditex Group», якому належать такі бренди як: Zara, Bershka, Pull & Bear та інші.Ця відносно молода торгова марка була заснована в Іспанії, а точніше у Барселоні 1994 року. Головним пріоритетом її стає випуск жіночого модного одягу.Кожна колекція Stradivarius завжди відрізнялася яскравістю і оригінальністю, тому молоді іспанки із задоволенням розкуповували нові моделі дуже швидко.Яскраві та стильні вбрання, куплені у бутіках цієї торгової марки, завжди радуватимуть прекрасну половину людства.Стиль від "Stradivarius" завжди стане супутником експериментів над новими образами.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 36/S/44
Сезон:

Схожі товари