Всі категорії
Додати товар

Сорочка дизайнерська чорно-синя принт аеростатів 'antoni&alison' 46р

400 грн
Опис

Сорочка в гарному стані. Тканина тонка (130 грамів), міцна, чорно-синя в принт із маленьких повітряних куль (аеростатів). Приталений фасон — спереду фігурний крій.

Бірювальна ціна безрукавної сорочки ÷99 (120)

Склад: 100% бавовна

Мерки (на бирці M/UK12):

плечі 39 см
НОГ 49 см
ПОТ 46 см
низ 53 см
рукав 62 см
довжина 67 см

ANTONI & ALISON — одні з найбільш неординарних лондонських дизайнерів Антоніо Бураковскі та Альсон Робертс ось уже понад 30 років спільно працюють, випускаючи під своєю маркою екстравагантні, незвичайні та злегка іронічні колекції жіночого одягу й аксесуарів.

Вони познайомилися 1982 року під час навчання в відомому лондонському коледжі моди та вишуканого мистецтва Central Saint Martins. Вони відразу зрозуміли, що їхні погляди на світ і моду дуже схожі, і вирішили працювати разом. 1997 року відкрили свій перший магазин «Фабрика вогнів і експериментів» в Лондоні. Їхня перша колекція називалася «Будь щасливий» і досить швидко здобула своїх шанувальників. Їхній бутик став популярним.

Антоніо й Естеон у дизайні орієнтуються на те, що ігнорується і недооцінюється більшістю. Модельєри намагаються розгледіти в незвичайних, іноді непривабливих речах якусь родзинку. Вони вважають себе «старомодними футурологами» й орієнтуються більше на свої відчуття, враження, не звертаючи уваги на правила та тенденції моди. Ще одна важлива риса цього дуету — злегка іронічний підхід до дизайну одягу. Їх стиль часто обважнює до артхаусу. Нерідко на речах із їхніх колекцій, поряд зі звичайним малюнком, можна побачити строкаті та жартівливі принти на футболках — перевернуті усміхнені обличчя, на жакетах — зображення джину з пляшки, на комплектах, костюмах — персонажі, що співають шоколад тощо. Але, попри помітну іронію в вибираних дизайнерами образах, їхні речі досить практичні та продумані. Їх стиль на межі концептуальної моди та ready-to-wear.

У січні 2008 року дует Антонії й Еслина отримав нагороду з рук самої Єлизавети II за заслуги перед індустрією англійської моди. Серед їхніх знаменитих клієнтів були помічені Ніколь Кідман, Ноель Аланахер та ін. Проекти Алісон і Антоніо надзвичайно потрібні в Японії та Сполучених Штатах. Знаменитий лондонський Музей Вікторії й Альберта у своєму архіві має цілий збір творів від цих іронічних і талановитих дизайнерів.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Принт:
Абстракція

Схожі товари