Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дизайнерська сукня "козацьке бароко"

18000 грн
Опис

Силует приталений, під пояс, довжина максі. Розкішний низ досягається завдяки розкльошеним вставкам від бедра. Довгий рукав-реглан на манжеті. Горловина оздоблена широким кантом і V-подібним декольте, що переходить у вишиту вертикальну смугу вздовж усієї сукні. Усі конструктивні лінії підкреслено контрастними білими кантами.

Тканина сукні: льон червоно пурпурового кольору, канти – білі. Червоне у поєднані з білим – це найвищий рівень одухотвореної величності.

Симоліка вишивки: сукня вишита за мотивами авторського рушника О. Теліженко "Козацьке бароко". Як і все мистецтво доби Козацького бароко, вишивка пишна, лінії – пластичні, м’які, заокруглені. Текучість ліній рослинного орнаменту надає їй жіночності. Вишивка густо заповняє усе поле клинів спідниці та опліччя рукавів-реглан.
По всій висоті клинів виростає буйне Древо Життя, що втілює в собі тріумф життя, триєдність світобудови, утвердження людського роду. На опріччях – квіткові розетки. Квітка – акумулятор сонячної енергії – жіночого образу. Багато вишиті деталі гармонійно збалансовані з вільним простором тканини, що надає сукні звучання легкості, піднесеності.
У такій сукні жінка почувається королевою.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?