Всі категорії
Додати товар

Нові з біркою ідеальні еластичні бриджі відомого англійського бренду crew clothing

399 грн
Опис

Ідеальні еластичні бриджі відомого англійського бренду Crew Clothing.Нові з біркою.Ціна на бірці 55 £=2759грн.
Жіночі штани Crew Clothing- ідеальний вибір для жінок, які цінують елегантність і шик. Штани виготовлені з приємної на дотик еластичної тканини. Комфортний фасон забезпечує достатню свободу рухів, а завужені штанини чудово підходять для корекції фігури та підкреслюють стрункість ніг. Штани мають вбудований пояс та дві місткі передні кишені,дві накладні задні. Оздобленні декоративним рядком, що додає виробу шарму та витонченості.
Такі штани є універсальною базою для створення повсякденних образів. Вони відмінно підкреслюють жіночу фігуру. Ви можете носити їх на прогулянці, по магазинах або на роботі.Прекрасно поєднуються з футболкою, легкою демісезонною курткою.У кожному з цих поєднань легко створити унікальний, оригінальний лук, який буде працювати в багатьох ситуаціях.

Розмір М.
-довжина 82,
-посадка 24,
-пот 35-38 (тягнуться)
-поб 44,5 ,
-ширина штанини низ 16 верх 25

Історія марки Crew Clothing починається в 1993 році з людини на ім'я Алістер Паркер-Свіфт.
Почав Алістер зі створення невеликої пробної колекції синьо-білих сорочок для гри в регбі, ту розмели за 10 днів і вирішив продовжити виробництво спортивного одягу. Для старту своєї нової справи Паркер обрав містечко Коуз, що на остові Вайт: там мала незабаром початися щорічна регата, на яку з'їжджалася купа народу, а тому Алістер розсудив, що це саме те, що треба для відкриття магазинчика, який торгує спортивним одягом .
Основними відмінними рисами одягу від Crew Clothing є оригінальність, незвичайний дизайн, яскравість, неординарна кольорова гама, відмінна якість матеріалів, що застосовуються. До того ж, компанія вже давно відійшла від виключно спортивного стилю, розбавивши колекції елегантними та стильними моделями casual, серед яких можна виділити светри, сорочки та кардигани. Але основу асортименту таки складають і вироби для серферів — майки, футболки, шорти для катання на дошці, сорочки.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Літо

Схожі товари