Всі категорії
Додати товар

Нові капрі карго оливкові 'tommy hilfiger' 48р

700 грн
Опис

Капрі нові, але без бирок, залишилися контролька-самоклейка в кишені і маркер безпеки. Тканина тонка (260 грам), не еластична, як м'яка плащівка, злегка помытого з прожилками оливкового кольору. Низька посадка, звужуються холоші, 7 кишень з них 5 на кнопках, застібка - блискавка з фірмовим бігунком і 2 гудзики з гравіюванням логотипу, ручні петлі, ззаду на кишені вишитий фірмовий прапорець. На оф сайті капрі/бермуди коштують 90€. Мірки (на бірці US8 для ПРО 98-101см): полупояс - 44 см ПОБІДИ - 51 см посадка - 22/36 см Довжина - 74/52 см штанина - 30/21 см Tommy Hilfiger – американская марка премиум класса, под которой выпускается одежда, обувь, парфюмерия. Была создана дизайнером Томми Хилфигером в 1984 году в Нью-Йорке.
Сегодня его коллекции включают в себя одежду, удовлетворяющую запросы людей, ведущих различный образ жизни. Марка Tommy Hilfiger стала символом американского духа и продолжает оставаться одним из самых узнаваемых мировых брендов.
«Одежда должна доставлять удовлетворение, быть творческим выражением Вашего «Я», подчеркивающей Вашу индивидуальность. Мои коллекции включают одежду на все случаи жизни».
Tommy Hilfiger входить в четвірку кращих дизайнерів чоловічого одягу в Америці (Ralph Lauren, Calvin Klein, Perry Ellis і Tommy Hilfiger). Актор Х'ю Грант носить кепки для бейсболу цієї марки, екс-президент Клінтон — краватки, музичні групи «Metallica» і "No Doubt" — лінію одягу Hilfiger.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Плащівка Бавовна

Схожі товари