Всі категорії
Додати товар

Нові джинси скіні індиго w26 l32 *7 for all mankind* 'roxanne'

2300 грн
Опис

Джинси нові, але без паперових бирок. Тканина середньої щільності (430 грамів), текстурна, злегка еластична, темно-синього кольору індиго з строкастим візерунком завдяки проникній білій нитці качка, без потертостей і помостостей. Низька посадка, вузькі звужувальні штанини, 5 кишень, застібка: білий металевий ґудзик-больт із чеканкою логотипу та блискавка YKK. Вся фурнітура з гравіюванням логотипу з обох боків, фірмові тканинні нашивки, вишивка на задніх кишенях, на правій штанині на бічному шві вище коліна невелика (8,5х5,5 см) вишивка у формі квадратиків зі стразами.

На оф сайті джинси цієї моделі стоять 190-240

Більше фото за запитом

Склад: 98% бавовна, 2% еластан

Мерки:

напівпояс 37 см
НОС 43 см
посадка 19,5/31 см
довжина 100/81 см
штанина 25/15,5 см

Осіння 2000 року індустрія преміального джинсового одягу перевернулася. Заснована в Лос-Анджелесі 7 For All Mankind стала першою компанією, що позначила значення преміального деніму, зробивши Лос-Анджелес модним авторитетом на західній узбережжі.
7 For All Mankind негайно завоювали безліч шанувальників завдяки інноваційним тканинам, силуету та оздобленню джинси. Через 17 років компанія продовжує свій ріст, розширивши асортимент до спортивного, чоловічого та дитячого одягу, взуття та аксесуарів. Бренд став не просто ілюстраціями в язичках, а й улюбленою маркою голлівудської еліти, модних редакторів і стилістів.
Компанія і далі розвиває індустрію, яку створила, за допомогою інноваційних колаборацій і спільних проєктів. Сьогодні 7 For All Mankind — це міжнародний бренд із понад 100 точок продажів у північній Америці, Європі, Азії та на Середньому Сході. Крім власних магазинів і вебсайту, продукція бренда також продається в розкішних універмагах і ексклюзивних бутиках у всьому світі.
Залишаючись в бізнесі вже друге десятиліття, 7 For All Mankind і далі лідирує у сфері преміального джинсового одягу та, бувши гібридним брендом моди й інновацій, продовжує розсувати межі можливого.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 26/S
Матеріал:
Джинс Бавовна Еластан
Модель:
Сезон:

Схожі товари