Всі категорії
Додати товар

Нові джинси-капрі темний індиго w28 'gsus sindustries'

800 грн
Опис

Капрі нові, з биркою. Тканина середньої щільності, еластична, насичений темно-синій колір індиго, 5 кишень, посадка низька, застібка: змійка YKK, ґудзик-болт із гравіюванням логотипа та внутрішній ґудзик, на краях кишень і на закотах штанин (зафіксовані) легкі потертості, над лівим — шкіряна нашивка, заклепки — з логотипом з обох боків, одна червона з емблемою бренда, підкладка з принтом логотипа, на поясі товста шкіряна нашивка із золотим клеймом логотипа.

На оф сайті шорти стоять 70 м

Мерки:
напівпояс — 37,
НОС — 42,
посадка - 36/21,
довжина — 62/40,
штанина - 26/17 см

GSUS Sindustries — сам по собі бренд-фішка.
Торгова марка GSUS Sindustries була заснована 1993 року в Голландії, коли зустрілися два талановиті голландські дизайнери — Jan Schrijver і Angelique Berkhout.
Спочатку вони відкрили магазин для скейтерів. Потім фірма почала випускати вуличний повсякденний одяг: штани, футболки. Родзинкою GSUS Sindustries стала лінія хутряних бікіні.
За минулі кілька років GSUS Sindustries з маленького голландського магазину виріс у велику міжнародну компанію з виробництва одягу, представлену в 28 країнах світу. Чотири колекції на рік продаються в понад 2000 магазинах. Невеликий магазин перетворився на власну лабораторію бренда GSUS Sindustries, де дизайнери розробляють нові оригінальні моделі одягу.
Колекції та філософія голландської марки GSUS Sindustries розвивається без втрати незабутнього духу свободи, веселощів і творчості, які вирізняли його з моменту заснування.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Чорний
Розмір:
  • 28/M
Матеріал:
Джинс Шкіра Бавовна Еластан
Модель:
Сезон:

Схожі товари