Всі категорії
Додати товар

Джинси crop дизайнерські текстурні чорні 'josephine & co' 48-50р

740 грн
Опис

Джинси в ідеальному стані. Матеріал середній (600 грам), еластичний , текстурний в легкий рубчик, злегка помитий на швах. Крій по фігурі, звужуються холоші складного крою з простроченими фігурними патчами на внутрішніх швах внизу застібаються на хлястик, 4 кишені, застібка - 2 металевих гачка і блискавка YKK, гудзики з натурального рогу з гравіюванням, ручні петлі. На оф сайті подібні джинси коштують 140€!

Состав: 98% хлопок, 2% эластан

Мерки (на бирке 40 для ОБ 104-108см):
полупояс 41
ПОБ 55
посадка - 26/37
длина - 94/70
штанина - 34/18

Голландский бренд Josephine & Co появился в 1994 году, его основатель - Гарольд ван дер Марк назвал его в честь своих родителей. Целевая аудитория бренда - уверенные в себе, современные, обеспеченные и модные женщины, которые не хотят выбирать между стильным или спортивным, и предпочитают одеваться в тесную смесь того и другого.
Продукція бренду володіє високою якістю і за всіма параметрами відповідає середньому рівню і преміум класу. Одяг бренду Josephine & Co завдяки своїм стильовим рішенням і носить її публіці, знайшла універсальність і актуальність. Колекції марки включають в себе моделі у вуличному стилі, офісну одяг і повсякденні вбрання.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 30/L
Матеріал:
Бавовна Еластан
Сезон:

Схожі товари