Всі категорії
Додати товар

Куртка, дублёнка, косуха замшевая patrizia pepe женская р. s

2599 грн
Опис

Продам куртку дублёнку косуху известного бренда Patrizia Pepe женскую р. S/44 в идеальном состоянии новой
Данная вещь выполнена из искусственного замша и меха внутри и на воротнике, является украшением в гардеробе любой модницы
Ее стиль всегда актуален
Выполнена из высочайшего качества материалов, как верха, так и фурнитуры
Все в рабочем состоянии
По запросу отправлю дополнительные фото и видео изделия

Італійська "перчинка" Patrizia Pepe
Італійський бренд Patrizia Pepe народився у 1993 році у Флоренції й належить подружній парі — Патриції Бамбі та Клаудіо Орреа. Легко здогадатися, на честь кого названий бренд, проте є ще одна цікава деталь: подружжя хотіло закласти в ім'я марки її ДНК, тому сміливо додало до "Патриції" pepe, що в перекладі з італійської означає "перчик". Ту саму перчинку, яку ми часто шукаємо в повсякденному одязі й не знаходимо, ви легко виявите в колекціях Patrizia Pepe.

Це гостро актуальний, жіночний, в гарному сенсі зухвалий одяг, який створений для жінок, що бажають підкреслити свою природну красу та сексуальність. Однак не одягом єдиним: марка також спеціалізується на всіх видах модних аксесуарів — трендових сумочках, яскравому взутті (чого тільки варті кросівки з неоновими шнурками та балетки з гострим носиком), біжутерії та ременях, здатних поставити модну крапку у будь-якому образі. Patrizia Pepe — це про певну сміливість носити те, що тобі подобається, та безмежну любов до моди. Дизайнери марки влучно показують нам у своїх колекціях, що не варто ставитися до моди занадто серйозно. Як не дивно, саме так і проявляється в цьому випадку щира любов!

Отправлю любым удобным для вас способом
Смотрите другие мои объявления

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Штучна замша Штучне хутро
Принт:
Без принту

Схожі товари