Всі категорії
Додати товар

Фірмова куртка вітрівка rab vital windshell! оригінал!

1300 грн
Опис

Vital Windshell Hoody - це легка куртка з капюшоном, яка миттєво захищає від вітру в будь-яку погоду. Ідеально підходить для широкого спектру гірських занять.

Vital Windshell Hoody, виготовлена з міцного вітрозахисного матеріалу Hyperlite™, являє собою простий, але незамінний предмет гірської одягу, що забезпечує додатковий захист при наближенні до вершини або будь-якого відкритого місця. При вазі всього 160 г він не поступається за характеристиками, включаючи еластичний капюшон з посиленим козирком і регулюванням об'єму ззаду, тому він залишається на місці навіть при сильному вітрі. Дві кишені для рук YKK®, передня застібка-блискавка YKK® з внутрішнім відкидним клапаном, частково еластичні манжети і стягуючий шнурок з половинною кромкою дозволяють регулювати посадку для додаткового захисту. Завдяки вбудованому внутрішньому мішку він займає мінімум місця у вашому рюкзаку.

Vital Windshell Hoody пропонує захист, коли вона вам потрібна, і є ключовим елементом для тих, хто хоче знизити вагу при швидкому русі по горах.

Особливості:

Передня блискавка YKK® з внутрішнім штормовим клапаном і кнопкою для вентиляції

Еластичний капюшон з посиленим козирком і регулюванням об'єму ззаду

Легкий і непродуваємий нейлон Hyperlite™

2 кишені для рук YKK®

Вбудований внутрішній речовий мішок

Манжет на резинці.

Шнурок по краю з половинною кромкою

Світловідбиваючі логотипи спереду і ззаду

Розмір : L/ 14/ 46

Заміри : довжина рукава 68см, довжина по спинці 75, довжина спереді 66см, ширина під пахвами (півобхват) 55см, плечі 40см.

Колір : сірий.

Стан відмінний, без дефектів.

Ціна 1300грн

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліамід
Модель:

Схожі товари