Всі категорії
Додати товар

Stradivarius котонова куртка

850 грн
Опис

Ефектна котонова куртка від Stradivarius - іспанський модний бренд жіночого одягу та аксесуарів, який пропонує гідну якість за доступною ціною. Стиль, простота, практичність – ключові переваги колекцій.
Stradivarius – це компанія, що тісно пов'язана з брендом Zara. В основному вона займається виготовленням стильного та вишуканого одягу для жінок різного віку.
Тканина бавовняна, цупка, щільна. Застібка-планка на брендовані клепані гудзики розташована спереду по центру. На грудях дві внутрішні кишені з клапанами на клепаних ґудзиках. Знизу по боках дві внутрішні кишені. Рукав можна підвернути і зафіксувати кнопкою. По боках розрізи. Виріб ефектно декорований різними видами вишивки, пайєтками, бісером, бахромою та китицями.
Бірка зі складом матеріалу зрізана. Однозначно,  тканина бавовняна.
Розмір М
груди 51,5 см
талія 55 см
стегна 57 см
рукав 42-56,5 см
довжина виробу 69 см
плечі 47 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ", хтось  його вже купує.І ви можете втратити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.При купівлі п'яти і більше речей доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!
29.03.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Котон
Модель:
Утеплювач:
Без утеплювача
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари