Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Стильне в'язане флісове пальто з капюшоном від tchibo (німеччина), р .: s євро

750 грн
Опис

Вязаное флисовое пальто

Це м'яке в'язане флісове пальто приєднує вас обнятися. Завдяки своїй шерохованій внутрішній стороні та оптимальній ізоляції, він згрішує вас у холодних, вітряних днях і все ще залишається дишащим - просто ідеально підходить для парного спорту або інших видів активного відпочинку на свіжому повітрі. Для допоміжної захисту пальто має воротник-стійку, коли сонце знаходиться за облаком.

Мода на свіжому повітрі

Жіноче пальто може бути встановлене в шикарній таблиці із завязаною в узел шнурком нітью. Контрастні застежки-молнії доповнюють повсюдний образ модним зреліщем. Пристегнуті відкидні кармани пропонують місце для повсякденних речей, мобільного телефону, ключів чи іншого, що можна швидко та легко вбити в межах легкої досяжності.

Матеріал - 100% поліестер

Капюшон 100% поліамід (PA)

р .: S євро

ПОГ: 47 см,

Довжина рукава: 61 см,

Довжина: 88 см.

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах.

Це абсолютно новий одяг!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Продавець
vmodi.com.ua
vmodi
Тернопіль
36% виконаних замовлень
Був