Всі категорії
Додати товар

💖👍 якість супер! тепле в'язане пальто-халат, кардиган, довга кофта від італійського пр-ля.

430 грн
Опис

!
Шикарне в'язане Пальто, Кардиган! Дуже тепла, Добротна Річ! Чудовий Склад виробу та Якість в'язання!В'язання щільне, толстовке, можна сказати важко!Ворот подвійний!Пальто чудово тримає форму та чудово сідає на фігурі!Шерсть на дотик М'яка та приємна, не кусається!Не Ліпає! шерсть і великий відсоток шерсті Альпакі (різновид Лами) гарантовано забезпечить Вам Тепло та Комфорт, наявність у складі поліаміду покращує міцність і довговічність будь-якого виробу з вовни!Практична та зручна в носінні, а також легка в догляді! стирала машинкою в Делікатной режимі, на мінімальних обертах і мінімальній температурі!!!потім сушила в горизонтальному положенні на рушник, щоб річ не втратила свою первісну форму!) Застібається в зоні коміра на ґудзик і фіксується в зону талії поясом, завдяки цьому підійде на різний об'єм талії та стегон! Є запасна ґудзик, що подається за бажання, можна зробити ще одну застібку навісної петлі!є дві глибокі кишені! Низ пальта та рукави прикрашені ефектним ажурним в'язанням!Спереду декор увиду двох в'язаних квіток (Верхній знімний, кріпиться на застібку, нижній пришитий) Затишний і Немарний колір "Пильний Синій"
Як будь-який в'язаний виріб трохи тягнеться, Тому підійде на розміри 44, 46, 48, залежно від бажаного результату!Одинаково красиво та стильно виглядає як із чоботями-трусами, так і з взуттям на підборах!
СУСТОВЛЕННЯ ІДЕАЛЬНЕ!
НІКИХ ДИРОЧОК, ЗАЦЕПОК І П'ЯТЕН!КАТИШКИ ВИЧИЩІ МАКСИМАЛЬНО!ВІЩЕНА АБСОЛЮТНА, ВІДПАРЕНА, ГОТОВА ДО НОСКУ! В Подарок 🎁 Найгарніший Яскравий Палантин Пр-ва Індії зі 100% Віскози!
З задоволенням Відповіду на всі Ваші запитання, Вишлю додаткові фото, задавайте будь ласка всі питання до Купки, Вік не Передбачений! Дивіться інші свої оголошення, Багато Гарних Якісних речей, купуючи кілька речей ГАРАНТОВАНА СКИДКА 🤗 ВІДПРЯМИ ПІСЛЯ ОПЛАТИ НАКАРТУ! Зміцнюй щодня, крім неділя, Новою, якщо встигаю цього ж дня або наступного!
Одето на манекен размера М (46)с параметрами 92-74-98
Заміри зроблені в спокійному положенні лежачи, коли передні полички пальто лежать стик у стик!
Плече 12
рукав 65
висота пройми 23,5
ширина між плечовими швами 43
ширина між пахв 49+
ширина в зоні грудей 47+
ширина в зоні талії 42+
ширина в зоні стегон 50
довжина по спинці 107

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліамід Вовна

Схожі товари