Всі категорії
Додати товар

Жакет тонка бавовна графітова 'luisa cerano' 46-48р

3000 грн
Опис

Жакет в ідеальному стані, як новий (є самоклейка на тканинній бирці). Тканина тонка (300 грамів), міцна, "холодного" (з синьовим) графітового кольору (як осердя простого олівця) з вираженим блиском (як на перших фото). Приталений фасон, вшиті тонкі поролонові підплічники, підлоги закруглені, тканина на швах призбирана, рукави з робочими петлями, застібка на 3 ґудзики, всі ґудзики металеві з гравіюванням бренда пришиті тасьмою, ручні петлі, 2 накладні кишені з клапанами, оригінально призбираних, без підкладки, всі краї тканини акуратно оброблені тасьмою.

На оф сайті подібні жакети стоять 500!

Склад: 61% бавовна, 39% ПЕ

Мерки (на бирці UK12):

плечі 40 см
НОГ 50 см
ПОТ 43см
низ 53 см
рукав 64 см
довжина 63 см

Luisa Cerano захоплює всіх жінок, які цінують стиль і моду в одязі та задає тон у світі моди. Дизайнери марки створюють моделі найрізноманітнішого характеру: від жіночних і елегантних до невимушених зі спортивними нотками. Жодних компромісів, якщо йдеться про підбирання матеріалів і якість оброблення.Сьоги Сьогодні асортимент торгової марки не припиняє розширюватися — від зручних повсякденних костюмів до елегантного вечірнього вбрання, від верхнього одягу до легких повітряних тунік і блуз, від спортивного одягу до трикотажних виробів. Компанія дарує всьому світу одяг для самодостатніх, впевнених у собі, «твердо прилеглих на ногах» жінок.У разі зручності, комфорту та практичності моделі вирізняються оригінальним стилем і елегантністю, яка доречна як у будні, так і за особливими пригодами.

Філософія бренда — завжди бути на крок уперед, тобто сьогодні створювати те, що носитимуть завтра. Це мода для жінок, впевнених у собі та які цінують індивідуальність у стилі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Бавовна

Схожі товари