Всі категорії
Додати товар

Elisa cavaletti гламурний піджак

1400 грн
Опис

Ексклюзивний гламурний  піджак неймовірної краси від Elisa Cavaletti - люксовий бренд жіночого одягу, що втілює найвищий рівень майстерності італійських дизайнерів та модельєрів.
Марка Elisa Cavaletti створена для жінок, які цінують комфорт, зручність і творчий підхід до створення одягу.  Повітряність, легкість, гнучкість, витонченість – основні риси образу Elisa Cavaletti.
Одяг бренду люблять молоді дівчата та жінки, які обирають яскравий італійський стиль.  Лекала та посадка адаптовані під кожен розмір.  Основні текстильні складові виробів Elisa Cavaletti - бавовна, льон, віскоза, вовна, які дозволяють шкірі «дихати» та почуватися комфортно.
Піджак виготовлено з трьох видів тканин-компаньонів.
Тканини фактурні, цупкі, щільні. Приталений силует.
Застібка- планка (двобортна) розташована спереду на чотири гудзики. По боках дві накладні кишені з декоративними клапанами. Плечі, комір та рукави покриті мереживом. На лівому рукаві ефектна аплікація з вишитими ініціалами дизайнера, та декорована кристалами Сваровскі. Для оздоблення виробу використано штучну лакову екошкіру. Ліву кишеню прикрашає гламурна брожка у вигляді сумочки. Бірки зрізані. В розмірі орієнтуйтесь по замірах.
груди 46-48 см
талія 42-43 см
стегна 45-49 см
рукав 61 см
довжина виробу 59 см
плечі 42-43 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ", хтось  його вже купує.І ви можете втратити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.При купівлі п'яти і більше речей доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!
15.03.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Гіпюр Бавовна Вовна
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари