Всі категорії
Додати товар

Чудовий стильний 100% лляний жакет у клітинку унікального японського бренду uniqlo

399 грн
Опис

Чудовий стильний 100% лляний жакет у клітинку унікального японського бренду Uniqlo.
Блейзер з довгими рукавами, застібкою на гудзики та коміром з лацканами. Доповнений накладними кишенями та кишенею на грудях. Виконаний із комфортної натуральної 100% лляної тканини у блакитну клітинку. Тканину льон можна назвати своєрідним подарунком природи людству. Вона натуральна та екологічна, має безліч корисних властивостей. Натуральний льон – єдиний матеріал, який здатний охолоджувати навіть у найсильнішу спеку.
З цим жакетом ви зможете створювати елегантні та ефектні повсякденні вбрання. У ньому можна вирушити на роботу, на зустріч із друзями, на побачення, у кафе чи кіно. Оригінальний лляний жакет внесе різноманітність у ваш повсякденний гардероб.

Розмір XS.
-довжина 60
-пог 46
-плечі 37
-рукав 50

Склад:
100% льон

Історія бренду Uniqlo починається з заснування у 1949 році в Японії. Бренд Uniqlo спочатку був невеликим підрозділом великого японського магазину роздрібного одягу для чоловіків. Саме в 1980-і роки – період величезних економічних успіхів та швидкого зростання в Японії – компанія переросла в її нинішню форму, назвавши себе Uniqlo як відмінне поєднання унікального одягу та стилю. Сьогодні Uniqlo є найбільшим у Японії виробником модного одягу, займаючи простір на японському ринку одягу, який поділяє GAP, Macy's та багато інших на міжнародному рівні.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Матеріал:

Схожі товари