Всі категорії
Додати товар

Піджак, накидка з модної тканини ремі, ramie. франція

450 грн -23% 350 грн
Опис

Французький бренд одягу Féminité. Висококласна річ. Унікальна тканина найвищої якості, яку не так просто знайти, котра завоювала популярність серед світової еліти завдяки своїм якостям.
Має плечики, які обшиті тканиною. Дизайн простий і водночас цікавий завдяки вставкам з сітки також з тканини ремі. На ґудзиках брендування: Féminité Paris. Пог -52см. прямий крій. Стан чудовий.
Є ньюанс - по шву відпоролась тканина. Фото додам.

Інформація про тканину: З рамії шиють лише найкращі виробники. Ця тканина завоювала любов багатьох, особливо тих, хто відноситься до прогресивної частини суспільства і прагне до поліпшення екологічної ситуації в світі. Ремі (рамія) це "тканина з кропиви" так звана азіатська або китайська кропива -це багаторічна рослина, що використовується в медицині, виготовленні паперу, ткацтві і т. д. Культивується в 2-х видах: зелене і біле волокно. Довжина стебел рослини досягає двох з половиною метрів. Традиційно, урожай збирають до 6 разів на рік. Збір врожаю вимагає чималих праць, тому рамі можна сміливо віднести до одних з найбільш благородних волокон. Волокна цієї рослини мають досить високу міцність, що особливо приваблює дизайнерів і технологів. Міцність на розрив цього волокна може перевищувати міцність бавовни і шовку приблизно в сім разів! Волокно має природний білий окрас і глянсовий блиск, який так цінують любителі тканин рамі. При цьому, на відміну від шовку, який може втратити свій вигляд під впливом сонячних променів, тканини з кропиви нітрохи не втрачають свій блиск. А ще це волокно не піддається процесах гниття, не схильне до корозії і стійке до нападок комах. Таким чином волокна хімічно не обробляються і ми і отримуємо максимально екологічно чисту сировину. Більш того, недавні дослідження показали, що сама розсадження рослини рамі здатна позбавити грунт від ерозії. Одяг з рами дозволяє тілу «дихати», волокно прекрасно вбирає вологу, швидко сушитися, тім самим підтримуючи легке відчуття прохолоди. Це робить такий одяг дуже комфортним, особливо в теплий сезон. Одне з властивостей тканини рамі це природна антістатика. Крім того, тканина відмінно милиться, без складнощів піддається пранню і не втрачає свій вигляд після висихання. Деякі навіть стверджують, що після прання одяг стає ще яскравіше. Рамі володіє антибактеріальними властивостями, запобігає розмноженню різних небажаних мікроорганізмів, грибків. Низький коефіцієнт еластичності волокна - це, мабуть, єдиний недолік при використанні його в одязі. Але склад тканини рами часто компонують з іншими волокнами, в результаті чого на світ народжуються унікальні тканини. Наприклад, вовняний виріб буде менше схильне до усадки, якщо в ньому містяться волокна рами. Також, рами надає міцність віскозним матеріалами, які апріорі мають низьку міцність. Змішування рами з іншими волокнами дозволяє створювати міцні, зносостійкі, добре витримують форму вироби з цікавими колірними рішеннями, адже рами дуже легко піддається фарбуванню.

Зараз рами використовується переважно в елітних тканинах, адже це натуральне волокно, яке добувається не найбільш легкими шляхами, має масу корисних властивостей. Основні виробники тканин рами це: Китай (займає більшу частину ринку), Південна Корея, Філіппіни, Індія, Бразилія і Таїланд. А в Кореї в честь рами навіть проводять щорічний фестиваль, на який з'їжджаються кращі дизайнери, які спеціалізуються на екологічно чистому одязі. На фестивалі проходить дефіле, а одяг на манекенницях зшита саме з тканин рами. Також, на фестивалі організовується ярмарок цих чудових нарядів.

Для тих, хто цінує екотканини, піклується про своє здоров'я і комфорт, та й для тих, хто просто рухається в тренді, тканини рами вже стали приємним відкриттям і зайняли своє міцне місце в побуті.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 42/XL/50

Схожі товари