Всі категорії
Додати товар

Стильний плащ/тренч/дощовик/ветровка miss captain. франція.

500 грн
Опис

Стильний плащ/тренч/дощовик/ветровка ніжного світло-сірого кольору від відомого французького бренду Miss Captain. Французька група Captain Tortue, заснована Філіпом і Ліліан Жаклінет як фахівець з дитячого одягу в 1993 році, зараз орієнтується виключно на жіночий одяг. Групу з 3500 командою консультантів із продажу від дверей до дверей було придбано у 2011 році приватною інвестиційною компанією L Capital, інвестиційним підрозділом Louis Vuitton Moët Hennessy та Arnault Group, яка тепер відома як L Catterton після злиття з американською фірмою Catterton. Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) - це французька компанія, світовий лідер серед виробників предметів розкоші.У 2015 році група переїхала в нову штаб-квартиру площею 7400 кв. м в Екс-ан-Прованс на півдні Франції.
L Catterton працює в кількох європейських країнах, включаючи Великобританію, Іспанію та Швейцарію та Німеччини. Зосереджуючись зараз на жіночому одязі, група покладається насамперед на Miss Captain, на цей час її провідний бренд, який є як класичним, так і повсякденним стилем. Від етнічного фольклору до африканського та мексиканського натхнення та міських джунглів із ботанічними графічними принтами та кольорами хакі – все це те, про що розповідають про колекції від Captain Tortue.
Преміальна якість тканини 100 % бавовна. Тканина міцна та щільна, добре тримає форму. Модель виробу - це класичний вкорочений тренч, але без поясу. В якості акцентного поясу використовується вшита "резинка" на талії, яка спереду затягується на спеціальні металеві фіксатори. Посередині рукава є аналогічні фіксатори (на фото). Отже, можна регулювати довжину рукава. Спереду дві бокових кишені (на фото). Тренч двобортний з застібкою на ґудзиках та отложной класичний комір. Незамінна річ на літо та ранню осінь. Тренч настільки легкий, що його зручно буде брати з собою замість парасольки.
Добре сідає на фігуру 42 EU розміру

Стан чудовий, без дефектів.
Розміри:
плечі 44 см
довжина рукава 62 см
ширина рукава 15 см
груди 55 (110) см
талія 52 (104) см
загальна довжина 75 см: довжина до талії 42 см + довжина від талії 33 см

В магазині ще багато унікальних речей https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари