Всі категорії
Додати товар

Шикарна спідниця з льону у квітковий принт. m&co. шотландія.

400 грн
Опис

Шикарна спідниця з льону у квітковий принт від відомого шотландського бренду M&Co. Торгова марка M&Co була заснована в 1961 році братами, на прізвище McGeoch. До 2004 року компанія мала назву Mackays. Продукція, що випускається, популярна у всьому світі, тому кількість роздрібних магазинів M&Co постійно збільшується, зараз налічується близько трьохсот філій у світі. MandCo завоювала всесвітню любов і популярність спираючись насамперед на якість продукції, тому купуючи що-небудь ви платите тільки за товар! Так, одяг M&Co – це чудовий вибір для тих, хто бажає підкреслити свою унікальність, при цьому приховуючи всі можливі недоліки та виділяючи гарні деталі.

Преміальна якість тканини 55% льону та 45% віскози, без синтетики. Тканина міцна та щільна, добре тримає форму на тілі. Спідниця на підкладці. Підкладка 100% бавовна. Підкладка приємна на дотик та легка. Спідниця не електризується та мало мнеться.
Серед властивостей льону варто виділити наступні:

- Гігроскопічність. Середній показник становить 8-12%. Матеріал добре вбирає та швидко віддає вологу.
- Теплопровідність. У лляному одязі не жарко навіть в спеку.
- Екобезпека. У складі матеріалу відсутні шкідливі речовини. Сировина не обробляється хімічними препаратами в процесі вирощування, обробки та виробництва.
- Повітропроникність. Тканина легко пропускає повітря, тому в одязі з неї комфортно та приємно.
- Міцність. Льон стійкий до розривів. Міцніший за бавовну, а ще він зносостійкий.
- Гіпоалергенність. Матеріал не викликає подразнення шкіри, забезпечує хорошу вентиляцію. Безпечний для дорослих і дітей.
- Антистатичність. Матеріал не накопичує статичну електрику. Відсутні складнощі із відчуттям прилипання до шкіри наелектризованої тканини.

Льон - довговічний, міцний і надійний матеріал. На такій тканині не з'являються ковтунці, вона зберігає щільність в процесі тривалої інтенсивної експлуатації, не втрачає колір. Льняний одяг добре відбиває ультрафіолетові промені.
Віскоза нейтралізує мінуси льону. Союз двох популярних волокон виявляється краще з усіх боків. Комбінований матеріал не дає усадки при пранні. Він легкий, м’який, при цьому менше зминається, тому легше прасується, а, значить, завжди виглядає акуратно.

Спідниця класичного А - силуету. На поясі є спеціальні стрічки для ременя або поясу. В комплект входить стрічка контрастного темно-синього кольору (на фото). Застібка на блискавку та ґудзик (на фото).
Ідеально підійде на фігуру 16 UK або 44 EU розміру.

Стан чудовий, без дефектів
талія 47 (94) см
стегна 54 (108) см
загальна довжина 66 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Віскоза Льон
Сезон:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари