Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Карнавальна шапка з підсвіткою: пікачу з вухами, що підіймаються

270 грн
Опис

Торг
Кілька примірників у наявності

Особливості плюшевої звірятка

Матеріал: плюш

Стать: унісекс;

Розмір головного убору: універсальний, підходить на всі розміри

Захищає від вітру вуха, щоки, шию та руки;

Підійде для дорослих і дітей.

Шапка з рухомими вухами  прикрасить будь-яку вечірку та розвеселить навіть найзагічнішу людину. Шапка зроблена зі штучного хутра, приємного на дотик.
Мила мордочка, і вушка, що підіймаються, додадуть будь-якій вечірці святковий настрій. Вушка рухаються під час натискання на зав'язки шапки, у які вставлений спеціальний вакуумний механізм. Шапка, з вушками, що рухаються, підійде як дитині, так дорослій. Універсальний розмір, креативний дизайн, чудова якість шапки — ідеальне рішення будь-якого свята.
Цей аксесуар потішить усіх, хто любить яскраві образи, обожнює фотографуватися для соціальних мереж і не любить носити шапки. Впевненість у цьому неспроста — наша шапка світна Зайка не обмежується лише милим кумедним дизайном. У будь-який момент можна непомітно ввімкнути підсвітку, і найцікавіше — повеселити вушками в такт своєму настрою. Вся магія захована в простому механізмі всередині лап, впоратися з ним зможе навіть маленька дитина.
Світна шапка з вушками, що підіймаються, проста у використанні
Все керування шапкою з вушками, які рухаються, заховане в лапках, і кожна з них відповідає за свою половину. Підсвітка вмикається, коли ви натискаєте на долоню як серце. Рух вушок запускається під час натискання на пальці-подушечки — вони підіймуться або опускатимуться. Зверніть увагу, що, якщо ви натискаєте тільки на ліву лапку, то й усі спецефекти працюватимуть тільки для лівого боку. Щоб одночасно керувати обома сторонами, натискайте відразу на дві лапи.
Шапку зі вушками, що світяться, купити в подарунок можна і дитині, і дорослому. Дорослим вона стане в пригоді для фотосесій, вечірок, прогулянок і, щоб просто розсмішити малюка, зображуючи казкового персонажа. Дітям буде весело керувати вухами, а підсвітка додатково убезпечить їх під час переходу через дорогу в темну пору доби.
Характеристики:

Сезон: демісезон (осінь, тепла зима, весна);

Матеріал: ПП-бавовна;

Довжина: разом із шапкою — 60 см, лапки — 40 см;

Обхват голови: 26-28 см;

Шапка має добрий вигляд на дітей та дорослих;

Функції: підсвітка, керування вушками;

Ліва лапка запускає тільки лівий бік, права лапка — праву;

Вушка запускаються завдяки «груші» з повітрям, захованій усередині лапи;

Для керування рухами вушок натискайте на кінчики лап;

Підсвітка працює від батарейок (LR44 6 шт.);

Вмикається/вимкнеться під час натискання на серце лапки;

Прання не рекомендується.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари