Всі категорії
Додати товар

Nuga best устілки

2929 грн
Опис

Ноги можна назвати другими серцем людини. Стопи є мініатюрною проекцією всіх органів тіла і цьому особливо важливі для здоров'я. З цієї причини для ніг були створені зручні устілки з турманію. Турманієві устілки - це устілки для взуття, виготовлені особливим способом, відмінним від виробництва звичайних устілок. Одна з найважливіших особливостей цього процесу - використання турманієвого каменю і турманієвого матеріалу з скрученого срібла. Завдяки ефекту точкового масажу турманієвими камінню при ходьбі протягом тривалого часу турманієві устілки покращують кровообіг і знімають втому. Тканина, виготовлена з турманію і скрученого срібла, продукує довгохвильове інфрачервоне випромінювання і аніони, які викликають антибактеріальний і дезодоруючий ефект. Таким чином забезпечують відчуття свіжості ніг і допомагають зберегти їх здоровими. Рекомендується людям з подібними проблемами ніг: сильна втома при ходьбі; хода викликає біль у ногах, вони швидко обпадають або набрякають; работа, пов'язана з тривалим перебуванням на ногах;
Підвищена пітливість ніг;
Відштовхуючий запах ніг.
Спосіб застосування
Вийміть стельки із вашого взуття і покладіть замість них турманіеві устілки, а потім відрізати лишнюю частину у відповідності в з висунутої устілки розміром вашої ноги. За бажанням можно зробити подвійний шар, положив турманієві устілки поверх звичайних. Взуття повинно бути вірно підібране - вільне.
Якщо у вас є проблеми з ногами, зокрема часті набряки, краще придбати взуття на размір більше.
Рекомендації з уходу і зберіганню.
Післе тривалого використання, а також якщо у взуття потрапила волога, виняти устілки і вимити в прохолодний воді, трохи протерти їх зубною або іншою щіткою з милом або іншим миючими засобами, а потім висушити їх для подальшого застосування. Ціна актуальна на день публикації оголошення і може змінити.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
annaveres8696
annaveres8696
Супер-продавець
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари