Всі категорії
Додати товар

Витончені чорні замшеві туфельки- балетки з металевою пряжкою ara германія 5 р. (25 см)

870 грн
Опис

Ara (Ара) — німецький бренд із виробництва жіночого, а з недавнього часу та чоловічого взуття.
Історія нині всесвітньо відомого бренда модного взуття Ara почала писатися в далекому 1949 році в німецькому місті Лангенфельд. Його засновником є Пол Россел. Цікаво, але факт: така незвичайна назва компанії дала мама Пола — фрау Россел, яка була завзятою прихильницею режисерів. Одного разу під час розгадування чергового критика, вона зрозуміла, що питання про папугу ара є одним із найпоширеніших, а тому навіть діти легко відповідають на нього.
Новосформована компанія взяла курс на розробку та реалізацію модного комфортного жіночого взуття. Жінки віком від 40 років були головною цільовою аудиторією для компанії, оскільки їм важче вибрати зручне взуття з відповідним підйомом — після досягнення цього віку нога стає товщою, і це в разі того, що довжина стопи залишається колишнім.
Таке взуття було успішно розроблене — на сьогодні воно ідеально підходить для абсолютно всіх типів ніг. Спеціальні для цієї мети була розроблена унікальна шкала повноти, а також таблиця проміжних і повних розмірів ніг. Крім усього іншого, були створені анатомічна колодка, супінатор, підошви з полегшеною вагою, а також внутрішня устілка, що має масажний ефект. Використання унікального матеріалу Gore-Tex є гарантією того, що ноги будуть сухими абсолютно в будь-яку погоду.
Втім, на цьому технологічний підхід компанії Ara до процесу виробництва високоякісного взуття аж ніяк не закінчується: абсолютно всі використовувані у виробництві матеріали обов'язково проходять багатоетапну перевірку — тільки після цього вони використовується для пошиття взуття. І донині абсолютна більшість операцій здійснюється вручну.
Попри те, що взуття має строгі силуети, воно надзвичайно елегантне та зручне. Оздоблення взуття вирізняється своєю освіжною ненав'язливістю — часто використовуються різні банти, в'язані елементи, кнопки, пряжки та шнурівки. Найчастіше використовують сірий, чорний і різні відтінки коричневого кольору. Водночас широке поширення отримали різні відтінки бузкового кольору — від світлого до темного.
Продаються гарні замшеві чорні туфельки — балетки знаменитого німецького бренда Ara.
Верх виробу виготовлений із м'якої оксамитової натуральної замші чорного кольору. По верхньому краю пришита вузька еластична гумка для максимально комфортного прилягання балеток до ноги. Передня частина виробу декорована дуже гарною фігурною металевою пряжкою, яка по краях кріпиться до замшевої основи взуття за допомогою широких замшевих ремінців.
Виворітна сторона взуття обладнана підкладкою, виготовленою з м'якої гладкої натуральної шкіри нюдового кольору. Зона задника виготовлена з м'якої оксамитової натуральної замші бежевого кольору. Устілка м'яка незнімна. Верх — гладка м'яка натуральна шкіра нюдового кольору. Устілка фірмова — Ara High Soft, що говорить про максимальну м'якість устілки.
Підошва з невеликим широким стійким набором підбором виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору. Це фірмова підошва Luftpolster.
Взуття має стан нової речі, сток. Розмір 5, або 38. Довжина устілки — 25 см. Максимальна ширина устілки — 76 мм. Балетки на стандартну або кілька вже повноту стопи.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38
Матеріал: