Всі категорії
Додати товар

Шляхетні темно-сині замшеві балетки gabor comfort германія 7 1/2 g.(27 р.)

1000 грн
Опис

Gabor — еталон німецької якості та комфорту. Високі вимоги до кожної пари взуття, традиції та інновації зробили цей бренд провідним у Європі.
Компанія Gabor була заснована 1949 року, а 1952 року брати Бернхард і Йоахім Габір побудували першу власну фабрику, яка стала відома на всю Німеччину. У 1960 році компанія Gabor виходить на міжнародний рівень, будує фабрики в усьому світі. Популярність бренда так росла, що обсяги продукції не встигали за попитом на ринку. За 60 років компанія виробила та реалізувала 234 мільйони пар взуття. Сьогодні у світі працює понад 400 магазинів Gabor.
Секрет світової популярності в прагненні нових успіхів і постійного розвитку. Брати Габор завжди були на крок попереду. Саме вони відкрили всьому світу каблук із металевими набійками, вперше стали використовувати оброблені підошви.
Під час виробництва взуття Gabor матеріали ретельно відбираються і використовуються тільки найкращої якості. М'яка шкіра, безникове кріплення верху, багатокомпонентна підошва, змінні устілки створюють неймовірний комфорт! Вироби Gabor прекрасно підходять для людей із проблемними ногами. Компанія пропонує три значення повноти: F,G і H.
Взуття Gabor вирізняється стильним дизайном і неперевершеною функціональністю! Неймовірно якісне, зручне, зносостійке та практичне взуття гарантує чудові відчуття!
Фасони й оздоблення взуття змінюються слідом за світовими трендами, але знаменита німецька якість Gabor залишається незмінною!
Продаються благородні фірмові туфельки — балетки знаменитого німецького взуттєвого бренда Gabor. Верх взуття виготовлений із м'якої оксамитової натуральної замші насиченого темно-синього ( практично чорного) кольору..У взутті класична форма з красивим округлим мисом. Туфельки на маленькій танкетці, яка у верхній частині декорована сріблястими плетеними " косичками". Модель лаконічна. Немає нічого зайвого. Верхній край виробу обшитий м'якою еластичною тасьмою темно-синього кольору. А мис взуття декорований елегантним бантиком, виготовленим із тонкого замшевого ремінця дуже темного синього кольору. Краї шкіряного ремінця спрямовані в витончені металеві еглети.
З виворітного боку в туфельок підкладка, виготовлена з м'якої гладкої натуральної шкіри нюдового кольору. Закаблук виконаний з оксамитової натуральної замші нюдового кольору. Устілка фірмова дуже м'яка шкіряна — Gabor comfort. Верх устілки — м'яка гладка натуральна шкіра тілесного кольору. Устілка знімна.
Підошва з невеликим потовщенням у зоні п'яти виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми молочного кольору. Максимальна висота — 2 см.
Туфельки в ідеальному стані. Розмір — 7 1/2. Довжина устілки — 27 см. Максимальна ширина устілки — 85 мм. Взуття підійде на стандартну повноту стопи ( повнота G) і стандартний підйом.
Виробництво — Словаччина.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 41.5
Матеріал:

Схожі товари