Всі категорії
Додати товар

Чудові елегантні чорні шкіряні босоніжки на високій танкетці camper запалення. 39 р.

1000 грн
Опис

Camper — це не просто взуттєва компанія, це мрія однієї сім'ї з Мальорки, що зробила взуття з 1877 року. Середземноморська мрія, особливий стиль життя та спосіб мислення. Мрія, що поєднує традиційні корені з промисловою професією. Мрія, якаce Camper в усьому світі. Взуття цього виробника вирізняється своїм неповторним духом, індивідуальністю в стилі та широкою модельною лінійкою. Camper поєднує стильний дизайн з оригінальністю і функціональністю. Завжди унікальне й оригінальне взуття, вічний сюрприз. У всіх моделях взуття Camper відчувається азарт, починаючи від класичних моделей кросівок Pelotas і аж до асиметричних Twins. Міські жителі всього світу цінують це взуття за оригінальність і стиль, поряд із якістю та комфортом.
Слоган «Гуй, а не бігай» відображає філософію Camper: неспішне життя, дбайливе та уважне ставлення до дрібниць. У цій філософії видно як та захопленість, з якою створювалися перші моделі Camper, так і вплив середземноморського мислення.
Camper як компанія виникла 1975 року, але щоб оцінити всю відданість справі та якість продукції, досягнута цим сімейним бізнесом, варто повернутися на 120 років тому. 1877 року Антоніо Флуха, взуттєвий майстер, уплив із Мальорки до Англії, щоб познайомитися з новими, промисловими методами виготовлення взуття.
Компанію вирізняє дух першовідкриваності, любов до своєї професії, якість і функціональність продукції, аскерис стилю і гарна репутація.
Син Антоніо Флухі, Лоренцо, народився на взуттєвій фабриці. Від батька він успадкував почуття стилю й любов до взуттєвої індустрії. Лоренцо продовжив сімейні традиції, покращуючи якість продукції та сприяючи розширенню промислового виробництва.
Світово-історичні зміни в Іспанії в 70-х роках вплинули на спосіб життя людей. Нові стилі, нові концепції. Спираючись на вікові традиції, Лоренцо Флуха-молодший, онук Антоніо, створив компанію Camper — її концепція передбачає новий стиль життя, що ґрунтується на свободі, комфорті та творчості.
1981 року в Барселоні відкрився перший взуттєвий магазин Camper.
Революційною концепцією в традиційному взуттєвому бізнесі стало поєднання графічних елементів у дизайні магазину з функціональним розташуванням взуття за розмірами. 1992 року, з відкриттям філій у головних центрах європейської моди (Великобританія, Італія), почався вихід бренда на міжнародні ринки. На сьогодні Camper є найбільшою взуттєвою компанією Іспанії, яка не припинила діяльності впродовж чотирьох поколінь.
Продаються чудові відкриті шкіряні босоніжки знаменитого іспанського взуттєвого бренда Camper. Модель на високій стійкій танкетці, з відкритим мисом і закритим задником. Спереду — один ширший ремінець, виготовлений із м'якої гладкої натуральної шкіри чорного кольору. У центрі він безшовно переходить у вузький вертикальний шкіряний ремінець, під цим вертикальним вузьким шкіряним ремінцем підшитий ширший фігурний шкіряний фрагмент у формі трикутника. У вільні краї шкіряного трикутника вшиті круглі еластичні гумки темно-блакитного кольору. Вгорі ці еластичні гумки вшиті в нижній край горизонтальних шкіряних ремінців. Закаблук у босоніжок закритий фіксований. Взуття фіксується на нозі на зовнішній бічній поверхні за допомогою регульованого шкіряного ремінця на липучці.
Зсередини взуття повністю шкіряне. Об'ємний задник обладнаний підкладкою з м'якшої натуральної оксамитової замші темно-сірого кольору. Фірмова устілка з маркуванням бренда виготовлена з гладкої натуральної шкіри чорного кольору. На устілці шовковистими нитками темно-блакитного кольору зроблені фігурні строчки.
Модель на досить високу стійку танкетку, виготовлену зі щільного еластомеру чорного кольору. Її максимальна висота — 7 см. Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору. За церу — фірмове маркування бренда.
взуття в ідеальному стані. Розмір — 39. Довжина устілки — 25 см. Максимальна ширина устілки — 8 см. Модель на стандартну повноту стопи.
Босоніжки мають просто приголомшливий вигляд.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари