Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

В'єтнамки жіночі модні ева на товстій підошві літні тапки, шльопанці, домашні тапочки,...

450 грн
Опис

Матеріал

В'єтнамки виготовлені з екологічно чистого матеріалу EVA (етилвінілацетат) високошвидкісного піноутворення, дуже м'якого, легко відновлюваного, приємного стопі з ортопедичними властивостями, що не втомлює ноги. Цей матеріал прозвали "піна", т.к. він дуже простий у догляді та зручний у повсякденному носінні: легко миється і не змінює своєї форми, маючи високий рівень амортизації.

Основні переваги матеріалу EVA:

- легкий: ЕВА матеріал набагато легше ПВХ або гуми;

- висока тепло- і шумоізоляція: особлива чарункова структура матеріалу не пропускає шум і холод;

- відмінна амортизація: матеріал відрізняється гнучкістю, еластичністю і пружністю, завдяки чому добре поглинає удари;

- зносостійкість: матеріал не боїться перепадів температур, сильних морозів, прямих сонячних променів, дії вологи і будь-яких інших хімічних речовин. Більш того, при невеликій деформації, він здатний повертатися до первозданного вигляду;

- діелектричність: даний матеріал не проводить електричний струм:

- екологічність: матеріал гігієнічний і гіпоалергенний, не видає ніяких запахів і абсолютно безпечний для здоров'я дітей, дорослих та тварин;

- широкий вибір кольорів: вироби з даного матеріалу представлені абсолютно в будь-якій колірній гамі.

Дизайн

Гладкий верх сконструйований таким чином, щоб між пальцями ніг не було тертя. а товщина з'єднання ідеально широка, що значно підвищує зручність. Ви можете носити ці в'єтнамки не тільки під спортивний або пляжний одяг, але і виглядати дуже привабливо, одягнувши їх разом із міським гардеробом: шортами, брюками, сарафаном та ін.

Підошва

Товщина підошви 3 см, що дуже комфортно для довготривалого носіння. Ви не відчуєте дискомфорт, якщо наступите на дрібний камінчик поза домом. Підошва має хвилястий малюнок дуже атмосферний і простий, який посилює протиковзкий ефект, що особливо важливо на мокрих і гладких поверхнях: біля басейну, душі і т.д.

Вимірювання довжини устілки

Вимірювання проводяться м'яким швейним метром сантиметрах. Відкрите літнє взуття з незнімною устілкою: п'ята та шкарпетка не закриті): шлепки, в'єтнамки, сандалії, сабо тощо. Як правило, між краєм устілки та краєм підошви є відстань різної ширини (до 1 см), яка використовується під час носіння взуття. Тому вимірюється не сама устілка, а довжина від початку підошви до кінця (від краю до краю). Допускається відхилення в вимірі +/- 2-3 мм. Розмірна сітка:

* 38-39 (розмір виробника) відповідає 37-38 українському - устілка 25 см - довжина стопи 23,7-24,5 см;

* 40-41 (розмір виробника) відповідає 39-40 українському - устілка 26 см - довжина стопи 24,7-25,5 см.

Висота підошви: 3 см.

Зробити замовлення в магазині Smid-Ok дуже просто - натисніть на кнопку
"купити" і оформіть замовлення. Наші фахівці зв'яжуться з Вами та детально
проконсультують.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений

Схожі товари