Всі категорії
Додати товар

Брутальні високі шкіряні черевики з подвійною застібкою brunello cucinelli італія 40 р.

5800 грн
Опис

Брунелло Кучинеллі — творець бренда розкішного одягу з цінником у кілька тисяч доларів — бувши хлопчаком, і мріяти несміливо про щось подібне. Але він не сидів склавши руки, тож доля його винагороджена, як і годиться в будь-якій казці.
Він народився в центрі «італійського чобота», у селі Кастель-Рігоне. Італія — країна чарівна та жива, проте багатством вона не славиться, і кожен французький або німецькик не проти пожартувати на цю тему. Стало бути, немає нічого дивовижного, що сім'я майбутнього короля кашеміру волочила нішеньське існування: батьки вирощують оливки, кукурудзу, виноград і — о, жах! — розводили свині на чужій землі. У школі Кучинеллі постійно чувдрізькість щодо свого хомулого діалекту та потайного одягу. Йому було боляче, але це його не розізло. За його словами, справжньою шкалою для нього став місцевий бар, куди він проходив після занять.
Звісно, Кучинеллі злегка підігрує, адже він не був стрічкою й багато читає. Якось йому випала під руку книга Теодора Легата, яка змінила все його життя. Лепт писав про те, що Захід зможе витримати конкуренцію зі розвивальними країнами на кшталт Китаю тільки в тому разі, якщо стане постачати товари найвищої якості.
Вже ставши студентом інженерного факультету, Кучинеллі звернув увагу на кашемір — ніжний і теплий матеріал, який дарує ні з чим незрівнянний комфорт. Незабаром Кучинеллі кине навчання і цілком присвятить себе кашеміру.
Два десятки кілограмів кашеміру поклали початок імперії Кучинеллі: стільки матеріалу треба було взяти позичати італійцю для створення першої партії виробів. До неї увійшло лише п'ять жіночих джемперів. Незабаром Кучинеллі отримав замовлення на кілька сотень светрів. Справа швидко пішла вгору, і рецепт успіху дизайнер ніколи не приховував: в основі всього їм створеного лежить краса. Якщо ви глянете в Інстаграм ******** *********, то побачите в шапці профілю знамениту цитату Федора Достоєвського: «Краса врятує світ». Таких лейтмотив усіх колекцій ******** *********.
Виробництво бренда є в чарівнійчаєвій селищі Соломео. Там, у відреставрованому замку часів Середньовіччя (він став логотипом марки) — в оточенні кипарисових гаїв і мокрих вуличок — народжуються найрозкішніші кашемірові речі, які потім відправляють у бутики Беллі-Хілз, Сен-Тропе та Нью-Йорка.
Сьогодні модний дім ******** ********* випускає найрізноманітніші речі: від розкішних клатчів до ніжних шуб, придатних для альпійських канікул. Чарівні непомітні плаття; куртки, оббиті хутром і здатні змагатися з пуховиками *******; скромна біжутерія та масивні чоботи, — весь цей одяг є частиною всесвіту італійського бренда.
Продаються класні черевики модного італійського дизайнерського дому ******** *********. Це модель брутальних високих шкіряних черевиків з оригінальним, але характерним для цього розкішного бренда декором.
Верх виробу виконаний з товстої м'якої натуральної замші темно-коричневого кольору. А мис взуття покритий спеціальною металізованою "сіточкою". Модель, як будь-які черевики, фіксується на нозі за допомогою традиційної шнурівки, яка додатково посилюється двома регульованими шкіряними ремінцями. Кожен із цих ремінців застібається на 2 потужні металеві потайні кнопки. По закаблуку у вертикальному виготовленні проходить фігурна вставка, яка закінчується петлею для зручності надягання черевиків.
Виворітна сторона взуття має підкладку, виготовлену з м'якої гладкої натуральної шкіри темно-коричневого кольору. На зворотному боці язичка та на шкіряній устілці є фірмові логотипи бренда.
Підошва фірмова ****** з невеликим широким чоловічим стійким підбором (1,8 см) виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми. У підошві чудовий рифлений протектор.
Взуття в відмінному стані. Розмір 40. Довжина устілки — 26 см. Максимальна ширина устілки 9 см. Загальна висота виробу — 21 см.
Виробництво Італія.
Ціна аналогічних черевиків цього модного дому коливається в зоні 2.000 євро.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 40
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра