Всі категорії
Додати товар

Оригінальні високі комбіновані шкіряні черевики bugatti італію. 39 р.

680 грн
Опис

Історія бренда модного чоловічого одягу Bugatti бере початок 1978 року в столиці моди Мілані. Німецький концерн Brinkmann потребував гучного італійського імені для нової лінії одягу. Глава маркетингового відділу, Клаус-Юрген Мюллер, знайшов його майже миттєво, ледь взявши в руки телефонний довідник Мілана. Керівництво компанії відразу ж схвалило цю гучну, що запам'ятовується, гучну назву, попри те, що під таким ім'ям у світі вже значила автомобільна компанія з понад столітньою історією. Щойно бренд був зареєстрований, перша партія стьобаних чоловічих пальта була випущена на фабриці в німецькому місті Херфорд.
У наступні кілька років бренд зміцнює свої позиції спочатку в сегменті одягу для відпочинку, а потім і в сегменті одягу для подорожей, включно зі штанами, ременями, дорожніми сумками та парасольками.
Імідж компанії змінився з "bugatti – це чоловічий одяг" на "bugatti – це стиль життя". За понад 30-річне існування компанія bugatti запрацювала прекрасну репутацію у світі моди. Сам бренд bugatti, використовуючи найкращі матеріали та чудове виготовлення, відносить себе до верхнього середнього класу, і навмисно не намагається стягати собі лаври premium і luxury. Стиль bugatti — поза покривною миттєвою модою. Він одночасно і класичний, і сучасний, елегантний і помітний. Кожна модель колекції підкреслює зовнішній вигляд розкутого та впевненого в собі людини.
Продаються оригінальні дуже ефектні шкіряні черевики італійського взуттєвого бренда Bugatti. Верх виробу виготовлений із комбінованих видів натуральної шкіри. Відрізний округлий мис, шкіряний лейб у верхній частині язичка та вставка у верхній частині каблука — товста м'яка гладка натуральна шкіра коричневого кольору з фірмовим затемненням. Об'ємний задник (нижня його частина) — товста м'яка гладка натуральна шкіра чорного кольору. У центрі чорного шкіряного задника проходить горизонтальний відкритий шов, з обох боків відстрочений міцними нитками чорного кольору. Верхня частина халяви — товста м'яка фактурна натуральна шкіра світлоочікового кольору (у деяких місцях ця фактурна шкіра якось подряпана та має об'ємну структуру). Основна частина виробу — м'яка фактурна натуральна шкіра кавового кольору. М'який язичок виготовлений з об'ємної мембранної тканини (у формі невеликих стільників) золотисто коричневого кольору. Шкіряні деталі задника та мису виробу декоровані великими стьобами міцними нитками світло-коричневого кольору. Вертикальна вставка з фактурної натуральної шкіри кавового кольору, пришита по центру шкіряного задника, закінчується шкіряною петлею — для зручності надягання взуття. У верхній частині зовнішньої бічної поверхні зафіксований невеликий вузький прямокутний лейб бренда із зображенням його назви. Черевики фіксуються на нозі двома способами. Спереду проходить традиційна шнурівка. Через 4 пари невеликих люверсів і 2 пар великих фірмових люверсів протягується тонкий круглий шнурок світло-коричневого кольору. А на зовнішній бічній поверхні, уздовж лінії планки для шнурування, вшита похила фірмова металева блискавка зі шкіряним тримачем. Під цією блискавкою вшита об'ємна шкіряна вставка, що перешкоджає потраплянню води в середину черевика. Усі деталі взуття відстрочені міцними нитками коричневого кольору.
Внутрішня сторона взуття має підкладку, виготовлену з м'якої флісової тканини леопардового кольору. По верхньому краю та по виворітному боці язичка проходить шар м'якої перфорованої штучної шкіри золотистого кольору.. Устілка дуже м'яка фірмова анатомічна ткана не знімна
Підошва з суцільнолитим каблуком виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми темно-коричневого кольору. На зовнішній стороні широкого стійкого підбора пришита шкіряна вставка із зображенням назви бренда. Вона декорована металевим шурупом.
Взуття в дуже гарному стані. Розмір — 39. Довжина устілки — 25 см.. Модель на до статично вузьку ногу. Максимальна ширина устілки приблизно 80 мм. Висота черевиків по задній лінії до рівня підошви — 14 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 39
Матеріал верху:
Шкіра Текстиль
Матеріал підкладки:
Текстиль
Сезон:

Схожі товари