Всі категорії
Додати товар

💖👍гарні та теплі білі черевички, ботильйони, напівчоботи

750 грн
Опис

ДЕВТОЧКИ, ВАМ ПОНРАВИЛИСЯ БОТІНОЧКИ, ПОЖУЙТЕСУ ПІШУЙТЕ, В ЦЕНІ ЕЩЕ УСТУПЛЮ 👍😊!РАСПРОДА ОСТАТКІВ ОБУВІ ПІСЛЯ ЗАКРИТТЯ МАГАЗИНА! Фабричний Китай!
Дуже Ошатні Білосніжні черевички! Легкі та комфортні!Підійдуть на теплу зиму!Виповнені з М'якої Лакової екошкіри, усередині Утеплені м'яким щільним ворсом, що нагадує плюш!Запашка з дуже м'якого штучного хутра, що не відрізняється від хутра кролика! підошва, пофарбована за кантом стразами (містяться дуже міцно), Спереду на шнурівці!Розмір на підошві вказаний 38, але вони трохи маломірять, Чудово підійдуть на р,37-37,5, на фото 3, 4, 5 взути в мене на нозі (довжина стопи 24, ширина 9) на щільні колготи та товстенький вовняний носочок, Сидять Просто Ідеально 👍, Ноге Дуже комфортно!
СКЛАД НОВОЇ ВЕЖИДИ!
Єдине, що вони трохи злежалися в щільній коробці та є невеликі складочки на шкірі, які абсолютно не псують зовнішній вигляд! Постаралася все максимально передати на фото!З Задоволенням Відповісну на всі цікаві Вас питання, Вишлю додаткові фото, задавайте Будь ласка всі питання до купівлі, Вік не Передбачений! Дивіться інші свої оголошення, багато красивих якісних речей, купуючи кілька речей ГАРАНТОВАНА СКИДКА 😊, ВІДПРЯВАННЯ ПІСЛЯ ОПЛАТИ НА КАРТУ! Зміцнюй щодня, крім неділя, Новою, якщо встигаю цього ж дня або наступного!
Довжина устілки 24-24,5
ширина 8,5-9
висота від п'яти 14 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 36.5
  • 37
  • 37.5
Матеріал верху:
Лакована штучна шкіра
Матеріал підкладки:
Штучне хутро Фліс

Схожі товари