Всі категорії
Додати товар

Jomos air comfort sympatex черевики чоботи жіночі зимові хутро овчина цигейка...

2499 грн
Опис

Черевики чоботи жіночі зимові шкіряні водонепроникні Jomos Air Comfort SympaTex на натуральному хутрі, овчині, цигейці. Німеччина.
Оригінал!
У відмінному стані.
Черевики виготовлені з натуральної шкіри з водовідштовхувальним просоченням. Чудово підходять для сніжної, морозної або сльотавої погоди. Особливостями Jomos SympaTex є: натуральна водонепроникна шкіра, мембрана SympaTex і натуральна овеча шерсть / овчина / цигейка. Ексклюзивна підошва забезпечує тривале і комфортне носіння. Натуральна м'яка овеча шерсть триматиме Ваші ноги в зручності та теплі.
Верх - добротна натуральна шкіра з водонепроникним просоченням чорного кольору.
Всередині - вовняна підкладка / натуральне хутро / овчина / цигейка.
Мембрана SympaTex призначена для використання на природі в умовах дощу, снігу та холоду. Вона поєднує в собі тривалу вологонепроникність, оптимізовану дихаючу здатність і теплоізоляцію для використання в холодних погодних умовах. Гарантує сухість і тепло ніг, забезпечує підвищений комфорт, незалежно від того, як холодно і волого зовні.
Знімні вовняні / повстяні устілки.
Обсяг гомілки регулюється шнурівкою.
З внутрішньої сторони функціональні блискавки для зручності взування.
Підошва міцна, зносостійка, яка забезпечує відмінне зчеплення як на сухій, так і на мокрій поверхні. З цією підошвою ви добре тримаєтеся на будь-яких поверхнях.
Зручні, комфортні та дуже теплі.
Довжина устілки 25 см.

5f74

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • 39
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Хутро Овчина
Сезон:

Схожі товари