Всі категорії
Додати товар

Нові оригінальні з конопляного полотна анатомічні жіночі кросівки / кеди - черевики...

1886 грн
Опис

📢РОЗПРОДАЖ СКЛАДУ📢
‼️Залишився лише 6/ 36 - 23см - 23.5см розмір ‼️
👟Нові Оригінальні з конопляного полотна та шовковистою гладкою дихаючою повітропроникною антибактеріальною підкладкою анатомічні жіночі кросівки - черевики кеди Американського бренду XERO SHOES, TORONTO HEMP CANVAS COMFORT.
Технологія Barefoot в поєднанні з тонкою гнучкою підошвою FeelTrue товщиною 5,5 мм дозволить розвести пальці ніг і розслабити їх, забезпечуючи максимальну свободу рухів.
Широкий носок Narutal FIT дозволяє пальцям почуватись природньо вільно та комфортно, регульований ремінь на п'яті та з боків забезпечує зручну та безпечну посадку ноги.
Взуття barefoot принесе ряд переваг для здоров'я. Воно допоможе при болях у спині та колінах, оскільки забезпечує кращу стабільність, імітує відчуття, що ви рухаєтеся босоніж та рівномірно розподіляє вагу. Це також може допомогти покращити поставу і баланс.
Хочете мати здорові стопи – носіть босоноге взуття. І бажано з самого дитинства. Носіння такого анатомічного взуття природним способом зміцнює зв'язки, м'язи стопи та нижніх кінцівок .
Гарантія на підошву 5000 миль - як і на все взуття Xero Shoes.
Американський бренд зручних анатомічних кросівок і взуття в цілому.
Взувайте і насолоджуйтесь комфортом.
#barefoot
#aнатомічне
#barefootвзуття
#barefootshoes
#aнатомічневзуття
#Xero
#босоніж
#Технологіябосоніж
#анатомічнічеревики

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Синій
Розмір:
  • 36