Всі категорії
Додати товар

Дуже гарні демісезонні сріблясті шкіряні черевики mjus італія. 36 р.

900 грн
Опис

Торгова марка MJUS виробляється на фабриці Olip Italia SpA (Оліп Італія) Компанія Olip Italia SpA була заснована 1972 року в Італії в Кола ді Лацизе поруч із озером Гарда. Власником і засновником компанії є П'єро Oliosi
З моменту заснування компанія з маленького виробництва виросла у велику компанію, яка відома на сьогодні у всьому світі. Після успішного запуску свого першого бренда AirStep 2007 року компанія Olip Italia SpA) випускає другу лінію під новим брендом MJUS (М'юс), який випускає чоловіче та жіноче взуття, жіночі сумки, гаманці, косметички, ремені.
MJUS є одним із найпопулярніших італійських брендів і не дивно чому. З моменту свого запуску 2007 року, бренд розробив свій власний унікальний дизайн. Колекції MJUS неформальні, але витончені й елегантні. Головною відмінністю бренда MJUS є вичинка шкіри, яка максимально наближена до природного вигляду шкіри.
Колекції розробляються в італійській штаб-квартирі, а виробництво є як в Італії, так і в секунді італійських фахівців. Всі матеріали закуповуються в місцевих постачальників в Італії — це тільки натуральна шкіра, підкладка з натуральних тканин, а також у зимовому взутті використовується тільки натуральне хутро.
Переваги взуття MJUS:
екостилістику (невимушений дизайн, практичність, натуральні матеріали);
використання тільки дорогої італійської шкіри;
застосування ручної обробки
Якщо ви хочете, щоб взуття слугувало вам роками, не втрачаючи свого вигляду й актуальності, якщо хочете отримувати задоволення від кожного кроку, — зупиніть свій вибір на взутті від MJUS.
Продаються дуже гарні фірмові шкіряні черевики знаменитого італійського взуттєвого бренда MJUS. Верх виробу виконаний з чудової виробленої натуральної фактурної шкіри сріблястого кольору з характерним блискучим напиленням. Мис взуття округлий. Язичок м'який, повністю шкіряний. Модель фіксується на нозі за допомогою 5 пар невеликих круглих отворів, потужних металевих гачків (у верхній частині), через які протягуються м'які плоскі пенькові шнурки натурального кольору. На внутрішній бічній поверхні вшита надійна фірмова блискавка з великою шкіряною вставкою в бігунці. Закаблук фігурний, звужується догори, закінчується шкіряною петлею — для зручності надягання взуття.
Виворітна сторона виробу має комбіновану шкіряну підкладку. Закаблук виготовлений із м'якшої натуральної замші кольору слонової кістки. Устілка виготовлена з гладкої натуральної шкіри світло-коричневого кольору з графічним принтом, стилізованим під фактуру натурального корка. Устілка фірмова дуже м'яка, не знімна.
Міжпідошва складається з двох товстих шарів натуральної шкіри. На лінії шкіряної міжпідошви шкіряний верх взуття надійно пришитий до багатошарової підошви товстими шовковистими нитками кольору невибіленого льону з утворенням невеликого ранту. Підошва із широким набором стійким підбором ( висота підбора 1,5 см) Основна підошва виготовлена з напівпрозорого рифленого каучуку молочного кольору. Підошва з якісним чіпким протектором.
Взуття в відмінному стані. Розмір 36. Довжина устілки — 23,2 см. Максимальна ширина устілки приблизно 78 мм. Черевики на стандартну повноту стопи. Висота черевиків по задній лінії до рівня підошви — 12,5 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 36
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:

Схожі товари