Всі категорії
Додати товар

Оригінальні черевики ecco biom terrain gtx gore tex 38 25 см кросівки екко

2200 грн -16% 1850 грн
Опис

Оригінальні фірмові шкіряні черевики черевики кросівки еко Ecco biom terrain Akka gtx mid cut lace Gore tex Leather розмір вказаний 38, довжина по устілці 25 див., Самовивіз. Наложений платіж новою поштою після передоплати 150 грн. черевики в хорошому стані черевики дуже технологічні і надійні: Gore-tex— мембранна тканина, що виробляється фірмою W. L. Gore & Associates. Застосовується для виготовлення спеціального одягу і взуття. Gore-tex — це система з трьох шарів: зовнішня тканина, мембрана і внутрішня тканина (підкладка). Цей матеріал був придуманий для використання в космосі Rowena Taylor, Wilbert L. Gore і його сином Robert W. Gore. Мембрана Гортекс проводиться з фторопласту (тефлону). Основною властивістю матеріалу є водонепроникність. Цими властивостями він зобов'язаний мембрані. Ця мембрана являє собою дуже тонку фторопластову плівку. Вона має величезну кількість отворів на одиницю площі (кілька мільярдів пір на квадратний сантиметр). Водостойкость Гортекса составляет 28000 мм водяного столба. Такая высокая водостойкость необходима, потому что тело человека оказывает на одежду большое давление. Это давление может быть даже больше 10000 мм водяного столба (оно появляется на плечах человека при втирании воды лямками рюкзака). Отверстия в мембране таковы, что вода в жидком виде через них не проходит, а в парообразном наоборот — свободно проходит.
Yak: ЕССО стала использовать в производстве обуви инновационный материал – шкуру яка. Теперь Вы можете с уверенностью сказать, что Ваша обувь побывала на Гималаях!

Шкура яка складається з безлічі щільно переплетених колагенових волокон, завдяки чому набуває особливу міцність. Така шкура щонайменше в три рази міцніше за звичайний бичачої шкури, що робить можливим особливо тонку вичинку. Тому виготовлені з шкури яка черевики дуже легкі, зручні і міцні. Підошва виготовлена з надміцної гуми в комбінації з міцним поліуретаном. Стик підошви і шкіри запаяний по технології ECCO методом вулканізації. П'яткова зона міцно фіксується черевиком по технології NATURAL MOTION. Дана технологія забезпечує оптимальний рух стопі в будь-яких умовах. Перетинка між язичком і верхи черевика, що перешкоджає попаданню води, вологи, холоду всередину Шкарпеткова частина захищена спеціальною накладкою Nike , Ecco , Jordan , Salomon , Adidas , Asics , Converse , Skechers , Trespass , Reebok , RBK , Iguana , Puma , Karrimor , Lowa

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бірюзовий
  • Чорний
Розмір:
  • 38
Продавець
uliiaaa
uliiaaa
Полтава
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари