Всі категорії
Додати товар

Високі теплющие об'єднані термосапожки weinbrenner think outdoors waterstop

985 грн
Опис

Взуттєвий бренд Weinbrenner Think Outdoors була заснована в 1892 році Альбертом Вайнбреннером і Джозефом Пеффером в Мілуокі, штат Вісконсін . Перший час бренд виробляв комплектуючі для виробництва лісозаготівельних, захисних та робочих черевик, призначених для захисту робітників в суворих умовах навколишнього середовища. З часом асортимент почав розширюватися. Стала створюватися міцна взуття як для пригод, так і для відпочинку, незалежно від того, подорожуєте ви по горах, лісах, пустелях або ходите по бетонних джунглях. І в даний час бренд славиться на весь світ своєю міцною класної взуттям для любителів активного відпочинку. Продаються теплющие водонепроникні високі об'єднані чобітки американського взуттєвого бренду Weinbrenner Think Outdoors. Виготовлені за технологією Waterstop, перешкоджають проникненню вологи. Завдяки здатності мембранних тканин зберігати тепло, в термо-взуття не слідують одягати теплі шкарпетки. Крім того, таке взуття проста у користуванні: її досить сполоснути зверху. Верх виробу виконаний з комбінованих матеріалів. Основна частина - щільна, м'яка водовідштовхувальна нейлонова тканина кольору маренго ( кольору мокрого асфальту). По нижньому краю взуття проходять широкі вставки з м'якої натуральної замші сірого кольору. З цієї ж товстої м'якої натуральної замші сірого кольору виконано вертикальне вставка на задній частині виробу і невеликі ремінці, в які кріпляться невеликі металеві кільця для фіксації широких плоских шнурків сірого кольору. На зовнішній бічній поверхні взуття за допомогою вишивки міцними шовковими нитками сріблястого кольору зображений фірмовий лейб бренду із зазначенням на зимовий період використання моделі. Сапожки фиксируются на ноге при помощи длинной фирменной молнии серого цвета, вшитой на внутренней боковой поверхности изделия. Под молнией в нижней части есть специальная водонепроницаемая нейлоновая вставка, препятствующая попадание воды в середину обуви. Спереди проходит шнуровка, позволяющая моделировать обувь по объему ноги.
Изнаночная сторона сапожек утеплена мягчайшим густым коротким искусственным мехом черного цвета. Стелька мягкая тканная не съемная.
Подошва состоит из амортизационной межподошвы -EVA серого цвета и основной подошвы - высококачественной износостойкой рифленой резины черного цвета. Подошва с очень качественным разнонаправленным объемным цепким " зимним" протектором.
Сапожки в отличнейшем состоянии. Размер 36. Длина стельки - 23,5 см. Максимальная ширина стельки около 85 мм. Модель на стандартную ширину стельки. Высота изделия по заднему шву до уровня подошвы - 32 см. Объем по верхнему краю - 43 см. ( измеряла по наружной стороне сапог).
Производство - Италия.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 36
Матеріал верху:
Нейлон Замша Хутро Гума
Матеріал підкладки:
Гума Хутро
Сезон:

Схожі товари