Всі категорії
Додати товар

Легкі теплі об'єднані півчобітки roberto santi watertex італія 37 р.

945 грн
Опис

Roberto Santi – це бренд, в основі філософії якого лежить поєднання комфорту і стилю в своїй продукції. Для виробництва застосовуються тільки самі передові технології і новітнє сучасне обладнання, що дозволяє виготовляти високоякісні вироби. Перевагою бренду є неповторність - завдяки вкладеному в кожну пару професійного почерку дизайнерів, взуття марки легко відрізнити в натовпі від будь-якої іншої по естетичному зовнішньому вигляду. Саме тому цей бренд розрахований на тих, хто вміє цінувати дійсно хороші речі і уважно ставиться до підбору власного гардеробу. Продаються чудові легкі об'єднані півчобітки знаменитого італійського взуттєвого бренду Roberto Santi . Верх виробу виконаний з комбінованих матеріалів. Основна частина - щільна, м'яка синтетична тканина з водовідштовхувальним поліуретановим покриттям світло-коричневого кольору. А фігурні вставки в нижній частині взуття, широкі планки для шнурування, плавно переходить у верхній край виробу і вертикальна вставка на заднику - м'яка натуральна замша світло-коричневого ( нижній край чобітків і вертикальна вставка на заднику) і темно-коричневого кольору ( планки для шнурування, що переходять у верхній край моделі). Язичок цільний, тканий, що перешкоджає проникненню вологи всередину взуття. Модель фіксується на нозі за допомогою плоских м'яких шнурків контрастного бордового кольору, які просмикуються через 6 пар металевих петель, пришитих до основи чобітків за допомогою щільної м'якої тасьми бордового кольору. По середній лінії шкіряного вставки верхньої частини взуття також проходить вузька текстильна окантовка з тасьми бордового кольору. Всі деталі виробу відстрочені рівним подвійним швом міцними шовковими нитками бежевого кольору. Шкіряний мис чобітків завбачливо обрезинен : товста м'яка гума кольору слонової кістки. Изнаночная сторона изделия утеплена мягким тепленьким густым искусственным мехом молочного цвета. Изнаночная сторона обуви выполнена по запатентованной технологии water tex. Технология "WATER-TEX"- это использование специальной подкладочной мембраны, которая позволяет ноге дышать и абсолютно защищает от проникновения влаги извне. На морозе удерживает тепло, а в помещении ноги не потеют ( излишняя влага выводится наружу). Стелька фирменная мягкая тканная не съемная.
Подошва состоит из легкой амортизационной межподошвы ( EVA цвета слоновой кости) и основной подошвы, выполненной из высококачественношл износостойкого рифленого полупрозрачного каучука коричневого цвета. Мощный объемный протектор выполнен в виде больших снежинок - посыл на зимнюю обувь. В области пятки - зона дополнительной амортизации - антишок.
Обувь в отличнейшем состоянии. Размер 37. Длина стельки - 24 см. Максимальная ширина стельки около 82 мм. Сапожки на стандартную полноту стопы. Высота изделия по задней линии до уровня подошвы - 20 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • 37
Матеріал верху:
Замша Текстиль
Матеріал підкладки:
Штучне хутро

Схожі товари