Всі категорії
Додати товар

Натуральні зимові шкіряні напівчоботи черевики шкіра з хутром красиві теплі польща 40р...

1999 грн
Опис

Продукція взуттєвої фабрики Kordel, отримала заслужену репутацію стильного і зручного взуття відмінної якості. Завдяки своїй надійності, модному і сучасному дизайну, доступній ціні, цей польський виробник завоював визнання і довіру багатьох покупців. Торгова марка Kordel виготовляє тільки натуральне шкіряне взуття.

Дотримання всіх вимог і стандартів, використання тільки якісних натуральних матеріалів, сучасне обладнання та постійний контроль на всіх етапах виробництва - запорука їхнього успіху.

Дане польське взуття відрізняється високою якістю за доступною ціною, при правильному догляді воно прослужить Вам не один сезон. Зроблене з міцних і зносостійких матеріалів. Стильно і красиво виглядає на нозі. Якісні напівчоботи черевики повністю виготовлені з натуральної шкіри. У такому взутті практично не потіють ноги. ТЕП підошва забезпечить довговічність, а наявність підкладки та устілки з натуральної овечої вовни - додатковий комфорт і оптимальний внутрішній мікроклімат. Анатомічно правильна форма і легка підошва не дадуть ногам втомлюватися протягом тривалого часу. Простий і стильний дизайн, акуратна обробка робить їх універсальним взуттям, яке вдало доповнить повсякденний образ. Вони ідеально підійдуть для холодної зими. Ці класичні жіночі напівчоботи черевики теплі зручні на середньому каблуці - відмінний вибір, який подарує вашим ногам легкість і затишок, підкреслять вашу індивідуальність.

Країна виробник: Польща
Артикул: 61
Колір: бежево-коричневий
Матеріал верху: натуральна шкіра
Підкладка: натуральна овеча шерсть
Матеріал підошви: ТЕП
Повнота/ширина: на вузьку ніжку
Висота напівчобота: 23 см повністю
Висота каблука: 7,5 см

Довжина устілки:
37р=24 см
40р=26 см

Повна оплата або післяплата за мінімальною передоплатою 100 грн., яка мінується. Комісію за післяплату оплачує покупець. Безкоштовної доставки немає! Все пересилання за рахунок покупця. Відправлення товару щодня

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • 40
  • 37
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Сезон:

Схожі товари