Всі категорії
Додати товар

Яскраві замшеві еспадрильї відомого іспанського бренда «gaimo espadrilles»

300 грн
Опис

Стильні, яскраві еспадрильї з натуральної рукавичної замші глибокого червоно-малинового кольору. Дуже м'які, як капці. Підошва — залита екологічним каучуком.
Еспадрильї на джгутовій натуральній основі. Не замінні в спекотні та сухі осінньо-весняні дні. Привезти з Європи. Гарантоване будете одні фарбуватися в таких. Стан чудовий. Зроблена свіжа профілактика задньої частини підошви нестереним каучуком, тож ціна суто символічна. У подарунок — повний балончик фарби для оновлення кольору. Послужать Вам ще довго. Підошва в ідеальному стані/подібно на фото/. Взуйте та носіть з радістю!!!
Розмір на підошві 37. По факту підійде на розмір 36. Так у кожного бренда своя розмірна сітка, орієнтуйтеся на заміри/знята точно/.
Устілка 23 см/не більш ніж
Висота танкетки 3,5 см
Оплата: 100% на карту АБанка. Доставка — Укрпошта, Нова Пошта. Впорядкність гарантують. задоволенням відповідайте на всі питання.
Передбачати, як річ сяде на Вас, я не можу. Тому відповідальність за вибір речі лежить повністю на Вас. ☝ВІДПОВІДНІ КАРТИНКИ. Я робити багато детальних живих фото. Кожну річ оформляють, спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Всі дефекти, брак, сліди зносу та нюанси, виявлені мною, обов'язково записуються. Спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Будь ласка, усі питання задавайте до угоди. Бажаю Вам успішних і обдуманих покупок.
Іспанський бренд Gaimo Espadrilles — це дивовижна історія моди, краси та прагнення знайти бездоганний баланс між комфортом і унікальністю. Компанія виробляє взуття, якнайкраще підходить для ідеального літа — яскравого, сонячного, спекотного та наповненого запальним морським бризом.
Цей іспанський бренд широко відомий усьому світу своїми розкішними еспадрильями! З першого погляду начебто звичайне літнє взуття, не тут було! Gaimo — дивовижне поєднання модного дизайну та ручної роботи.
Еспадрильї на мотузку століттями виробляли в Північній Іспанії, а з 1978 цю традицію продовжує сім'я Іттуріага.
Оригінальність дизайнів і ручна робота еспадрилів Gaimo опинилися неймовірно потрібними у світі моди. Calzados Gaimo на сьогодні — одна з провідних взуттєвих фабрик Іспанії та постачає свої колекції в понад 30 країн світу.
Попри мінливу моду, дизайнери бренда надалі залишаються відданим класичній концепції створення еспадрильїв — плоска, обплетена джутом підошва та яскравий матер'яний верх, причому забарвлення кожної пари дійсно унікальне. Якщо Ви ще тільки плануєте поповнити таке взуття свій гардероб, ми із задоволенням перелічимо Вам основні особливості еспадрильїв і босоніжок Gaimo Espadrilles:
Підошва з натурального каучуку, яка не тільки вельми екологічна, а й дає змогу зробити походку бадьорою, енергійною та пружинистою.
Обплетення підошви з волокон джуту надає кожній парі трохи недбалого — але водночас дивовижно гармонійного вигляду, що нагадує про сонячний літо і теплове морське узбережжя Іспанії. Яскравий текстильний або шкіряний верх, здатний внести свіжу ноту в будь-який літній образ.
Устілка з натуральної шкіри або джгутового шнура — для прекрасного самопочуття в будь-яку спеку. Бути не таким як усе, залишаючись модним — це справжнє мистецтво. Взуття від Gaimo Espadrilles дає змогу знайти бездоганні рішення, створюючи власні барвисті тенденції для тих, хто мріє залишатися в тренді!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • 36.5
  • 36
Матеріал:
Замша
Сезон:
Принт:
Без принту