Всі категорії
Додати товар

Чудові трекінгові кросівки helly hansen tech performance waterproof норвегія 40 р. (25,5 см.)

1150 грн
Опис

Helly Hansen — відома норвезька марка виробника текстилю та спеціального інвентарю для занять спортом, екстремальних його видів на воді та в горах. Її центральний офіс розташовується в Осло, Норвегія.
Компанія Helly Hansen була заснована 1877 року Хеллі Юеллем Хансеном — капітаном норвезького морського флоту. Він добре знав, що таке замерзнути та промокнути у відкритому морі та почав активні пошуки розв'язання проблеми захисту моряків від примх суворої північної природи. Хеллі Хансен і його дружина Маренгарячий розв'язали проблему захисту моряків, вони сконструювали та зшили куртки, штани та капелюхи, просочили їх лляною олією і висушили перед відкритим полум'ям. Отже, з'явився перший у світі водостійкий одяг, який відразу завоював велику популярність.
Одяг Хеллі Хансена здобув найбільший розвиток серед британського робочого класу наприкінці 1990-х і в стилі одягу міської молоді. Жорсткі, практичні жакети знайшли найбільшу популярність серед молоді на півночі Англії. Новий діапазон пропозицій для холодних зимових ночей стали привабливішими для молодих людей, які воліють проводити холодні ночі на відкритому повітрі. Бренд отримав довгоочікувану любов мас і тепер продається в спортивних магазинах, і магазинах одягу, які далеко від вузьких спеціалізацій, як це було раніше.
Сьогодні бренд здобув визнання завдяки його пропонуванню у світі рибальської амуніції, популярний він також у світі робочого одягу, призначеного для порятунку та виживання. Отримай він своє поширення і у світі вітрилого та снігових видів спорту, у випуску одягу та взуття як для повсякденного використання, так і для носіння від випадку до нагоди.
Продаються фірмові трекінгові кросівки знаменитого норвезького спортивного мультибренда Helly Hansen.
Верх виробу виготовлений із сучасних синтетичних матеріалів. Основа — щільна повітропроникна тканина блакитного кольору. Закаблук фіксований у міру жорсткий, захищений спеціальним рифленим прогумованим композитом сірого кольору, комфортний округлий мис має захисну накладку сірого кольору. Модель обладнана рефлекторними вставками сірого кольору. Дуже великі яскраві жовтогарячі логотипи бренда наявні на бічних поверхнях виробу. Менш об'ємні жовтогарячого кольору — у нижній частині фіксованого задника та у верхній частині м'якого текстильного язичка. Модель фіксується на нозі за допомогою 3 пар люверсів і 3 пар жовтогарячо-сірих петель, через які протягується двоколірних шнурок. На заднику кросівок є об'ємна помаранчева текстильна петля — для зручності надягання взуття.
Кросівки створені з використанням власної оригінальної технології Helly Tech Performance. Технологія використовує 2,5 шару: крім зовнішнього матеріалу та мембрани всередині міститься поліуретанове покриття на основі керамічних або вуглецевних частинок. У таке взуття можна одягатися, якщо ви збираєтеся провести багато часу на вулиці та хочете залишатися в теплі під час дощу, снігопаду або перепадів температур. Водонепроникність тканини варіюється в діапазоні 10 000-20 000 мм. Повітропроникність приблизно 15.000 г/24 год/м2. Це кількість молекул води, які можуть проходити через 1 квадратний метр тканини впродовж 24 годин. Значення в 15 000 грамів можна порівняти з 30 літрами води. Для порівняння наше тіло виробляє приблизно 1 літра поту за 24 години. Але показники можуть досягати до 3 літрів у теплих вологих умовах та екстремальної активності.
Виворітна сторона виробу — фірмова мембрана Helly Tech Performance (див. вище). Устілка об'ємна м'яка знімна. Основа — шар гелію синього кольору з увімкненням жорсткіших шарів у задній частині. Верх — щільна м'яка повітропроникна тканина синього кольору.
Міжпідошва — тришарова EVA. Основна підошва — фірмова підошва бренда. Унікальна амортизація C-Zone+, спеціальні канавки в підошві для ідеального зчеплення з дорожнім покриттям, використання фірмової підметки Helly Grip забезпечать Вам максимальний комфорт у будь-яких погодних умовах.
Кросівки в відмінному стані. Розмір 40. Довжина устілки — 25,5 см. Максимальна ширина устілки — 85 мм.
Модель произвдене во Вьетнаме.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Блакитний
  • Кораловий
Розмір:
  • 40
Матеріал:
Текстиль
Матеріал:
Синтетика Текстиль
Сезон:

Схожі товари